Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sprcha/WC, televize se satelitním příjmem -restaurace s krbem -salonek -parkoviště zdarma přímo u hotelu -biliard, stolní fotbal, stolní společenské hry -internetová kavárna -půjčovna horských kol -lyžařská škola (dětský vlek přímo u objektu) s kvalifikovanými instruktory ...

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje s vlastním sociálním zařízením -restaurace -venkovní terasa s občerstvením -půjčovna lyží a bot -kryté parkoviště.

Hotel, ubytování stravování: -pokoje - sprchový kout, WC a televizor -restaurace -vinárna s barem a krbem -sauna -solárium -fitness centrum -půjčovna lyží.

Hotel ****, ubytování, stravování: -pokoje s koupelnou a toaletou TV - SAT, telefon s přímou linkou, minibarem -restaurace -koktejlový bar - DESPERADOS -letní terasa -bowling - 4 dráhy -biliard -relaxační centrum: whirpool, sauna, masáže, solárium -kadeřnický salon -kongresové služby.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - koupelna se sprchou a WC, připojení k internetu -restaurace -bar -bar s diskotékou -kulečník, šipky, stolní tenis -venkovní bazén.

Hotel, ubytování: - 24 pokojů, 75 lůžek, - restaurace, - dětská herna, - wellness, - kongresová místnost.

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sociální zařízení, satelitní TV, trezor, minibar, přípojka na nternet -restaurace.

Ubytování, hotel: - kapacita 27 lůžek - restaurace, venkovní restaurace Součástí hotelu je také turistická ubytovna, která nabízí ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích.

Ubytování: -zajištěno pro 98 osob ve dvou, tří, čtyř, pěti a šestilůžkových pokojích, každý pokoj je vybaven WC a sprchou -celý hotel je kompletně vybaven antialergickými pokrývkami a pobyt je zde tak vhodný i pro alergiky -v hotelu je k dispozici vyhřívaný bazén o rozměrech 8 x 4 x 1, 5 metru, sauna, stolní ...

Hotel a restaurace: - ubytování s polopenzí (plnou penzí) - firemní školení, svatby - tradiční krkonošská restaurace - Farma Lesní bouda - chov ovcí a koz

Restaurace, hotel: - restaurace Luční bouda je nejvýše položeným restauračním zařízením v Čechách.

Hotel START *** se nachází v malebném přírodním prostředí 300 metrů od centra Špindlerova Mlýna, známého střediska zimních a letních sportů nejvyšších českých hor – Krkonoš. Sedačkové lanovky jsou vzdáleny 15 minut chůze. Celková kapacita hotelu je 31 pokojů (76 lůžek). Ubytování je poskytováno ve dvoulůžkových pokojích, u některých s ...

Hotel, ubytování: - k dispozici 50 pokojů, všechny jsou vybaveny ve vlastním stylu a mají vlastní sanitární zařízení - každý pokoj je jiný a z každého pokoje máte jiný výhled. - v naší výborné restauraci dostanete příležitost pochutnat si na české kuchyni, ale samozřejmě nabízíme i mezinárodní jídla - přírodní koupaliště s pramenitou ...

Ubytování, stravování: - hotel - osm pokojů 2 - 5ti lůžkových s vlastním sociálním zařízením, televizorem a satelitem.

Hotel, ubytování, stravování: - ubytování ve 32 dvoulůžkových komfortních pokojích s možností přistýlky a 2 apartmánech -všechny pokoje nabízí nádherný výhled na město a jeho okolí -pokoje jsou vybaveny sprchou/vanou, toaletou, telefonem, TV/SAT a minibarem -apartmány jsou navíc vybavené kuchyňkou -celková kapacita ...

Ubytování: - hotel. Stravování: - restaurace. Ubytování: - 1 - 2lůžkové pokoje s přistýlkami - apartmá - celkem 180 lůžek. Služby: - TV, SAT, telefon - fitness - půjčovna lyží. Krkonošská chalupa: - tel.: 499523561.

Horský hotel. Ubytování: - 150 lůžek - 2-4lůžkové pokoje s WC a sprchou. Dvě restaurace, bar, krb. Fitness. Turistické cesty: - 300 metrů k prameni Labe.