Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Penzion GOLF, ubytování: -27 pokojů, 80 lůžek Salonek: - 25-30 osob. Hotelová jídelna.

Tříhvězdičkový samoobslužný GARNI hotel s kapacitou 44 osob. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí. K dispozici vlastní parkoviště s parkováním zdarma. Golfové hřiště.

Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Hotel s celoročním ubytováním a restaurací Relaxační centrum Koliba: - finská sauna pro 4 osoby - hydromasážní vířivá vana.

Poskytuje ubytování v rodinném, hotelu s restaurací v srdci Jeseníků. Hotel poskytuje ubytování ve 12 prostorných pokojích se 2, 3 a 4 pokoji nebo v podkrovním studiu s kuchyňkou.

Společnost BESKYD DZR, o.p.s. poskytuje levné ubytování na ubytovně a v Hotelu Duo.

Wellness hotel v Písku u Jablunkova na Frýdecko-místecku. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Zvýhodněné pobytové balíčky. Ubytování v pokojích nebo apartmánech nebo ubytování v kopulích - glamping. Wellness zahrnuje relaxační bazén, pivní lázně, finskou saunu.

Hotel. Ubytování: - třípokojové a jednopokojové byty - apartmány - společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou vždy pro jeden hotelový byt - šestilůžkový byt má tři pokoje pro dvě osoby, kuchyňku a příslušenství, pokoje jsou uzamykatelné - cena za jedno lůžko činí od 140, -Kč, v bytě podle počtu osob. Hotel se nachází v ...

Hotel: - kapacita 42 lůžek ve 13 - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, varnou konvicí - nachází se v centru města. Restaurace. Směnárna.

Ubytování v Jeseníkách. Kompletní sportovně-rekreační služby ve vrcholové části Jeseníků - Petrovy kameny, Praděd. Celoroční ubytování na Pradědu. Lyžařský areál Figura. Pořádání lyžařských závodů (i komerčně pro firmy). Ubytovací kapacita: - 45 lůžek s možností přistýlek. K dispozici dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s úplným ...

Hotel poskytuje ubytování v ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích. k dispozici jsou také apartmány nebo venkovní family houses. Hosté mají vstup do venkovního bazénu nebo sauny. Možnost pořádání soukromých a firemních akcí. provoz restaurace s denním menu.

Apartmánový dům Landek - dům plný služeb pro širokou veřejnost, multifunkční rezidenční komplex. - wellness a fitness centrum: bazén s teplotou vody 28°C a parní saunou v ceně dvě finské sauny s kapacitou max 4 os/saunu masáže solárium Luxura posilovna se stroji Human Sport spinningový sál

Ubytování: - hotel s celoročním ubytováním: - 15x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - 1 pokoj vybaven bezbariérově. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, minibar a možnost napojení WIFI internetu. Nekuřácká restaurace: - jídla české i světové kuchyně Možnost pořádání obchodních, společenských a rodinných ...

Bezbariérový hotel Green v Ostravě Petřkovicích se nachází cca 3 km od centra Ostravy, blízko sjezdu 361 z dálnice D1. Hotel nabízí 14 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány (pro 4 osoby) a 1 bezbariérový pokoj. Firemním společnostem nabízíme možnost pronájmu technicky vybavené místnosti s kapacitou 50 míst. Tuto místnost lze ...

Hotel: - ubytování - 30 pokojů - kapacita: 69 lůžek. Restaurace: - stravování. Kavárna. Bar. Letní terasa. Wellness club.

Nabízíme ubytování v Hotelu Central v Českém Těšíně. Disponujeme 28 komfortními pokoji s připojením na internet. Naše hotelová restaurace připravuje speciality podle českých i zahraničních receptur.

Stravování: - restaurace (kapacita 85 míst) - vinárna - salónek (rytířský) - kapacita 12 osob. Ubytování: - hotel - 18 dvoulůžkových pokojů, 4 apartmány (sociální zařízení, klimatizace, TV, satelit, internet, telefon, minibar) Další služby: - sauna.

Firma nabízí své služby v dopravě od roku 1991. Autodoprava, spedice, vytěžování: - vnitrostátní nákladní doprava - mezinárodní kamionová (kamión) - přeprava zaměřena na přepravu o objemech 100 a 120 cbm, do 24 tun, plná výbava ADR - zajišťování expresních přeprav kusových zásilek (kusové zásilky) CZ, SK, Evropa - užitkové a ...

Hotel VZ Ovčárna nabízí příjemné ubytování v půvabném prostředí Jeseníků v nadmořské výšce 1 300 m na křižovatce běžeckých a turistických tratí, přímo pod nejvyšším vrcholem - horou Praděd. Služby jsou poskytovány i široké veřejnosti.