Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

rodinný hotel Garni v podhúří Jeseníků nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích v prvorepublikovém stylu. Součástí hotelu je i hotelová restaurace.

Hotel, ubytování: - 38 pokojů - kavárna, bar, noční bar s ruletou.

HOTEL A RESTAURACE PRADĚD-VYSÍLAČ má: - kapacita 69 lůžek - 2-5lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - apartmán (čtyřlůžkový a s možností rozšíření o dvě místa ke spaní, lednice a TV) - zimních i letních sportů - možnost lyžařských výcviků, sportovních soustředění, cykloturistických pobytů restaurace - kapacita 60 míst - salónek ...

Kompletně zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový Hotel Singer můžete navštívit v obci Ludvíkov pod Pradědem v Moravskoslezském kraji v krásné přírodě Jeseníků. Nabízíme ubytování v 16ti stylově zařízených dvou, tří nebo čtyřlůžkových pokojích nebo apartmánech s balkonem či terasou, odkud si můžete užívat dech beroucí atmosféru horské přírody. Pokoje ...

Hotel - ubytování. K dispozici: - restaurace - kavárna - denní bar - salónek - vinárna. Půjčovna: - sportovní potřeby.

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. V ceně ubytování zahrnut whirpool a vstup do rekreačního bazénu. Hosté mají k dispozici venkovní sportoviště. Hotel je vhodný pro firemní a teambuildingové akce, školení.

Horský hotel. Ubytování: - 2-4 lůžkové pokoje včetně sociálního zařízení - TV, wifi - restaurace, bar - kapacita 110 osob - konferenční sály - sauna, bazén.