Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel. Ubytování: -30 lůžek apartmány s příslušenstvím, televizorem, satelitem, telefonem. Restaurace.

Hotel v historickém centru Kutné hory. -ubytování -gastronomie -turistické služby

Hotel: -ubytování -stravování.

Hotel: -nově otevřený rodinný hotel -pokoje s balkony -vlastní parkoviště -nově otevřený aquapark.

Hotel: -ubytování -13 dvoulůžkových pokojů, 5 apartmánů, 1 bezbarierový apartmán s vlastním sociálním zařízením -restaurace, stylový bar.

Hotel***. Ubytování: -14 dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením, telefonem a televizorem. Restaurace, bar*, salonek.

Hotel: -ubytování v 21 stylově zařízených pokojích -k dispozici je vlastní restaurace s barem a relaxační centrum -konferenční sál s terasou je vhodný pro semináře, školení a různé společenské akce

Hotel: -ubytování -stravování -snack bar, restaurace -kongresový sál, kongresové, konferenční salonky.

*** hotel - více jak 100 lůžek v kvalitním provedení pro rekreaci i dlouhodobé ubytování s lokalizací ve Středočeském kraji.

Hotel Nová Myslivna. Ubytování: -dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím i bez Restaurace: -kapacita 400 osob. Noční club: -kapacita 60 osob. Možnost pořádání: -rauty, coctaily, svatební hostiny, kongresové párty.

Hotel: -ubytování standartní vybavení jedno až třílůžkové pokoje -stravování domácí kuchyně, speciality minutky -restaurace a vinárna.

Hotel, ubytování: -40 míst dvoulůžkové, třílůžkové pokoje 2 apartmány.

Hotel, ubytování: -52 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje -restaurace a nápojový bar s volnou terasou -vzdělávací středisko 2 učebny vybavené technikou vhodné pro školení, kurzy, semináře -sportovní zařízení -posilovna -sauna -herna.

Služby, ubytování: - hotel

Ubytování, hotel v oblasti Praha. - levné ubytování pro firmy, dělnické profese.

Ubytování, hotel. Střední Čechy. Celoročně. Dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC**, televizí a satelitem. Stravování v Restauraci Asie, výběr ze 120 druhů jídel, české a asijské kuchyně Pá, so živá muzika.

Hotel Pecínov****: -kapacita 100 lůžek -luxusní hotelová část v gregoriánském a viktoriánském stylu -nabídka dvou úrovní standardu ubytování -8x čtyřlůžkový pokoj-rodinný standard -možnost pořádání různých společenských akcí včetně prezentací, seminářů a pracovních setkání -kongresový sál (až 300 míst) -2x salonek pro 30 ...