Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Rodinný hotel - kapacita ubytování 24 lůžek v 10 - ti pokojích - 1 pokoj s velkým letištěm, 7 dvoulůžkových, 1 trojlůžkový pokoj a 1 apartmánek o dvou místnostech pro 3 - 4 osoby - sál s kapacitou 198 míst a tanečním parketem, vhodný pro pořádání svateb, oslav, rautů, slavností, taneční zábav. Bar. Restaurace. - kapacita 20-30 ...

Hotel - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích - terasa - zahrada možnost parkování - možnost pobytu se psem nutné předem ohlásit společenské akce - rodinné oslavy - svatby - školení. Restaurace s barem.

Hotel, ubytování: - restaurace - vinárna - wifi připojení - salonky - školící sál.

Služby: -zprostředkování ubytování

Hotel - kapacita ubytování 30 lůžek s vlastním sociálním zařízením - restaurace.

Hotel, restaurace a wellness studio Ubytování v luxusních vybavených bytech o rozloze 108m2. Mají obývací pokoj, kuchyň, dvě ložnice, koupelnu, WC, balkon a terasu. Restaurace má kapacitu až 60 míst oddělená pro kuřáky i nekuřáky.

Hotel - kapacita 9 pokojů - 5 třílůžkových, 2 šestilůžkové a 2 sedmilůžkové pokoje - pokoje vybavené TV a WIFI připojením - vlastní parkoviště v areálu Restaurace - kapacita 100 míst - letní zahrádkasalónek - kapacita 35 osob - možnost pořádání společenských a firemních akcí - k zapůjčení flipchart, ...