Ubytování v chatkách, stanech anebo v karavanech je dostupné jak pro školní výlety, tak pro firemní teambuilding anebo rodinnou dovolenou. Kempy napříč Českou republikou nabízí mnoho služeb. Sport, občerstvení, koupání, to vše na krásných místech v ČR.

Autokemp Smraďavka (autocamping): -16x pětilůžkové chatky -stanová louka -karavany -bazén -občerstvení -80 lůžek

Kemp, ubytování: - stany, karavany - chaty - ubytovna

Pořádání táborů pro děti a mládež - 30 stanů - 2 hangáry E - shop - outdoorové a tábornické vybavení - batohy - cyklobrašny - fusaky - pláštěnky - pouzdra na nože a mačety - spacáky extrémní, na léto, na zimu - stany na podsadu - hangáry - teepee - vařiče campingové, na dřevo, turistické, táborové.

Autocamp, autokemp. Ubytování: -chaty -ubytovna -přípojky pro karavany -místa pro stany. Sport: -hřiště na nohejbal, volejbal a košíkovou v areálu -malé hřiště s pískovištěm, kolotočem a houpačkami. Restaurace: -k restauraci patří malá předzahrádka.

Dětské tábory na Šumavě Oříšek. Překrásné a klidné prostředí CHKO Šumava. Tábory nabízí Vašim dětem příjemné prožití části prázdnin. Pořádáme i tábor u moře v Bulharsku - Sunny beach camp. Klasické i speciální tábory.

Kemp Lužnice - ubytování v chatách - místo pro stanování - stání pro karavany. Truckshow. Ubytování U Radostů - penzion - kavárna.

Pořádání dětských letních táborů.

Půjčovna: -lodě, lodí -horská kola Ubytování: -kemp

Autokemp. Ubytování: -chatky -stany, karavany

Autokemp - chatky, stany - bufet - karavany - dětské hřiště a koutek - koupaliště v blízkosti - trampolína Půjčovna - lodě

Rekreační zařízení. Podej: -zelenina

Provozování rekreačního střediska