Ubytování v chatkách, stanech anebo v karavanech je dostupné jak pro školní výlety, tak pro firemní teambuilding anebo rodinnou dovolenou. Kempy napříč Českou republikou nabízí mnoho služeb. Sport, občerstvení, koupání, to vše na krásných místech v ČR.

Rekreační zařízení: -rekreační zařízení se nachází na jihu Čech, leží na pravém břehu Orlické přehrady asi 2, 5 km od vesničky Chrást u obce Kovářov -vybavení areálu -country restaurace, kiosky, hotel, hřiště, parkoviště -ubytování -pětilůžkové chaty -dvě palandy, rozkládací lůžko, ložní prádlo dle potřeby, ...

Ubytování. -příměstský kemp na okraji rekreačního lesoparku, spojujícího město Kralovice s areálem kláštera Mariánská Týnice. Výhodný pro individuální i skupinové poznávání severního Plzeňska. Dobré podmínky pro letní soustředění sportovních kolektivů a pro putovní (cyklo i pěší) akce.

Ubytování: - hostel - ubytovna - restaurace - parkoviště pro hosty. Hostel: - ubytování ve dvou až sedmilůžkových pokojích (celkem 68 lůžek) - pokoje jsou vybaveny přikrývkami, ložním prádlem a ručníky - sociální zařízení a sprchy společné na patře - kuchyňka, vařič na patře - možnost objednání stravování.

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Ubytování. Rekreační chata je umístěna v bezprostřední blízkosti železniční stanice Kořenov na pomezí Krkonoš a Jizerských hor v klidné části obce, mezi Harrachovem a Tanvaldem v blízkosti hranic s Polskou republikou v nadmořské výšce 754 m. D íky vhodné poloze je z Kořenova snadný přístup ...

Kemp, ubytování: -paintball -koupaliště, nuda pláž -sportovní vyžití v areálu

Provozování: -Koupaliště Rusava se solárním ohřevem tel.: 573332176 mobil: 773506535 po-ne 10-18 (bližší info www.rusava.cz) -Autokemp - sezónní ubytování: -rekreační areál, tábořiště pro stany a karavany mobil: 774643719.

Ubytování: -srubový, samostatný bungalov -apartmány. Areál: -bazén, koupaliště -možnost zapůjčení jídních kol -beach-volejbal -tenisové kurty -turistika, cykloturistika.

Ubytování Máchovo jezero Rekreační středisko Elite nabízí ubytování ve čtyřlůžkových chatkách v lokalitě Máchovo jezero. Chatky se nacházejí v prostředí borového lesa. Místo vhodné pro rodinnou dovolenou, školní výlety apod.

Služby: -autokemping -ubytování, občerstvení, společenské akce.

Rekreační středisko: - dětské tábory, - rodinná rekreace, - školní výlety. Ubytování: - čtyřlůžkové chatky, - čtyři chaty Montia, - jeden bungalov. WC a umývárny se sprchami jsou společné s teplou vodou. Jsou po celkové rekonstrukci.

Letní rekreace od Městského úřadu Sedlčany. Slapy, Slapské jezero, Častoboř pro: -rodiny ve tří a čtyřlůžkových chatkách plná penze ubytování pro děti do 3 let zdarma -školní výlety -sportovní oddíly -pobyty v přírodě. Kapacita: -55 chatek. Vybavení: -stravování možno plná penze -hřiště, stolní tenis -sprchy, ...

Juniorcamp Nová Živohošť -máme k dispozici celkem 200 lůžek, ve dvou až čtyřlůžkových pokojích -nástupním dnem u týdenního pobytu je vždy neděle od 16:00. -pobyt můžete rezervovat telefonicky, faxem, e-mailem nebo přes formulář (je nutno sdělit jméno, adresu, telefon, počet dospělých a dětí do 10 -ti let, termín a způsob stravování - polopenze ...

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Ubytování, penzion, kemp: -13 lůžek v penzionu -10 chatek po čtyřech lůžkách -společenské a firmení akce -školení, kurzy -svatby.

Kemp - koupaliště - karavany - stany - pronájem chatek