Ubytovny jsou nejlevnějším typem trvalého i dočasného ubytování. Ubytování je možné na dny, týdny, měsíce i roky. Součástí je televize, kuchyňka, vlastní koupelna a mnohdy i Wi-Fi připojení. Pravidelný úklid, praní prádla a parkování je samozřejmostí.

Složení pokojů: -hlavní budova: -1 dvoulůžkový -8 třílůžkových -3 buňky: -v každé 3 lůžka -cena 105, - Kč/lůžko, při pobytu nad 3 dny 90, - Kč/lůžko -společná WC a sprcha v hlavní budově. Vybavení pokojů: -ústřední topení. Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: -kuchyňka s vybavením ...

Sportovní areál: - ubytovna, ubytování - tenisové kurty.

Zemědělské družstvo: - chov masného skotu. Služby: - ubytování, ubytovna.

Ubytování: - hostel - ubytovna - restaurace - parkoviště pro hosty. Hostel: - ubytování ve dvou až sedmilůžkových pokojích (celkem 68 lůžek) - pokoje jsou vybaveny přikrývkami, ložním prádlem a ručníky - sociální zařízení a sprchy společné na patře - kuchyňka, vařič na patře - možnost objednání stravování.

Ubytovna. V budově sokolovny 20 lůžek/6pokojů + možnost přistýlky (matrace + vlastní spací pytel). Společné sociální zařízení.

Turistická ubytovna: -kapacita ubytování: 15 lůžek a 4 pokoje, 2x3lůžka, 1x4lůžka, 1x5 lůžek. -všechny pokoje zařízené ve stylu apartmánu (sprchový kout, kuchyňka) -společenská místnost s kuchyňkou, -zahradní bazén (průměr 3, 5 m), venkovní ohniště a gril -koupání na jezeře Písečák cca 200 m -surfování cca 300 m ...

Dům techniky. Ubytování: - dvoulůžkové pokoje(vhodné pro jednotlivce i firmy). Pořádání kurzů a seminářů. Pronájem místností pro účely podnikání.

Domov mládeže při SZŠ*. -ubytování pro studenty a žáky škol v Liberci. -volnočasové aktivity

Sportovní aktivity pro všechny věkové kategorie. Restaurace: - pronájem: - sál, salonky. Turistická ubytovna.

Ubytovna - 2 a 4 lůžkové pokoje - kapacita 66 lůžek

Dvě ubytovací zařízení. Nonstop recepce. Při dlouhodobém ubytování možnost slevy. Vhodné i pro mladé bezdětné páry. Lze využít i jako startovací bydlení. Další služby: automatická pračka, uložení cenností do trezoru, občerstvení na recepci.

Ubytovna: -100 lůžek -2, 3, 4lůžkové pokoje s vlastní sprchou a WC -pokoje se společnou sprchou a WC - WIFI internet zdarma pro ubytované -kuchyňka, kávovar, telefon, TV, lednice, mikrovlnka ve společné místnosti -bezbariérový přístup.

Levné ubytování v Praze nedaleko centra pro: - firmy - studenty - montéry - kolektivy - jednotlivce. Nabízíme 3 a 4 lůžkové pokoje.

Ubytovna TIP Praha – naše ubytovna poskytuje levné ubytování v Praze, ubytovna sídlí v lokalitě Praha 9. Ubytovna TIP (Praha) je vhodná pro všechny, kteří hledají levné ubytování v Praze, které je kvalitní. Naše ubytovna je vhodná například k dlouhodobému ubytování zaměstnanců i ke krátkodobému ubytování rodin s dětmi nebo dalších návštěvníků ...

Ubytovna JAVORNÍK. Rekreační středisko OBÁRANÉ. Rekreační středisko RADĚJOV.

Ubytovna. Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním -kapacita 36 lůžek. Vybavení lokality: -koupaliště 50 m -restaurace.