SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Vladislav Sapík se zaměřuje na nákladní silniční dopravu vozidly do 3, 5 tun.

Vlastislav Busta se zaměřuje na silniční dopravu nákladními vozidly do 3, 5 t.

Zdeněk Štumar se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a přepravu sypkých materiálů.

Společnost TRANSSLAYER s.r.o. zajišťuje autodopravu, přeprava osob, stěhování v rámci celé EU.

Firma Josef Machala se sídlem ve Veselí nad Moravou v okrese Hodonín se zabývá komplexními zemními pracemi, demolicemi a autodopravou. V rámci naší činnosti nabízíme např. výkopy základů pro rodinné domy, výkopy inženýrských sítí, demolice staveb, výkopové práce strojem a další.

Konstantinos Alexandros Charakleias se zaměřuje na mezinárodní nákladní dopravu se specializací na Řecko.

TRANS-REGION-STAV s.r.o. je stavební, přepravní a obchodní společnost.

Firma BUDRAstav s.r.o. se sídlem v okrese Hodonín se zabývá komplexní činností v oblasti zemních prací. Disponujeme bagrem s gumovými pásy a naklápěcí hlavou - váha 4, 5t, lžíce 30, 60, 80, 120 cm. V rámci naší činnosti realizujeme také kontejnerovou přepravu materiálu vozem MAN s nosností 6 t. Působíme především v okrese Hodonín, popřípadě v ...

Taxi Frýdek Místek provozuje taxi službu s full servicem, drink, emergency taxi, rozvoz květin, přepravu dětí, převoz na letiště.

LA&MA bus s.r.o. se zaměřuje na autobusovou a nákladní vnitrostátní autodopravu.

BAGRTECHNIK s.r.o. se zaměřuje na autodopravu, zemní práce a práce s jeřábem.

Doprava, autodoprava: -nákladní, silniční -mezinárodní -vnitrostátní.

Služby: -taxi -odvoz ze svateb, oslav -kurýrní služby.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava Spedice

Doprava: - silniční nákladní přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - silniční osobní přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní osobní příležitostná doprava. Zasílatelství.

Taxislužba - přeprava osob Přepravy zásilek a drobných nákladů

Nákladní autodoprava sklápěcími vozidly. Přeprava sypkých materiálů. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - zpracování mzdové agendy, mezd.

Společnost Dw Půjčovna s.r.o.provozuje půjčovnu stavebního oplocení, betonových panelů a dopravního značení.

Autodoprava Bronislav Horečka nabízí mezinárodní a vnitrostátní přepravní služby. Náš vozový park tvoří tahače DAF XF 95.430, 480. Firma se zabývá kamionovou dopravou vnitrostátní i mezinárodní. Má dlouholeté zkušenosti a profesionální řidiče, kteří se postarají o bezpečný a rychlý převoz vašeho nákladu. Firma disponuje moderním vozovým ...

Doprava - nákladní vnitrostátní - do 26t - sklápěč, bagry Zemní práce