Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Doprava: -osobní -nákladní -přeprava zboží. AVIA, Ford transit.

Autobusová přeprava Minibusová přeprava Osobní přeprava

Autobusová doprava - tuzemská i zahraničníprovoz zájezdů - v lehátkových i normálních autobusech

Zájezdová vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava

Tuzemská a mezinárodní autobusová osobní doprava. V oblasti autobusové dopravy se právem řadíme mezi nejstarší dopravce. Jsme zaměřeni především na incomingovou, kongresovou a incentivní turistiku.

Autobusová doprava, přeprava osobními automobily a minibusy. Provozujeme vnitrostátní, mezinárodní a incomingovou dopravu, na příklad transfery, okružní jízdy, fakultativní výlety, školní výlety, sportovní akce, firemní akce, svatby.

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu 19 místným a 9 místným minibusem. Autobusová přeprava BUS24.cz Vám poskytne kvalitu za rozumnou cenu!

Autobusová doprava: - pravidelné příměstské a městské linky - linková doprava. Železniční osobní doprava. Dříve Veolia Transport.

Zahraniční a vnitrostátní autobusová a mikrobusová doprava. Zajišťování zájezdů po celé Evropě.

Autobusová doprava a mezinárodní autobusová doprava vlastními autobusy a minibusy, autobusy smluvních dopravců, zajistíme autobusovou.

Cestovní agentura Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - přeprava školních tříd a skupin na školy v přírodě, lyžařské zájezdy, výlety - možnost autobusů se závěsnou skříní - zájezdy pro cestovní kanceláře - přepravu sportovních týmů, uměleckých souborů, pracovníků firem - tématické a ...

Mezinárodní a vnitrostátní nepravidelná autobusová doprava

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní autobusovou dopravu. Zajišťujeme transfery z hotelu na letiště a nabízíme okružní jízdy Prahou.

Nabízíme pronájem osobních aut, minibusů a autobusů s řidičem pro Vaše cesty Prahou, Českou republikou, nebo v zahraničí. Naši řidiči jsou zkušení a budou vám nápomocni při okružních jízdách i transferech.

Autobusová doprava. Mezinárodní a vnitrostátní zájezdová doprava.

Autobusová a osobní doprava GALDA. Nabízíme Vám kompletní dopravní služby vozy o kapacitě od 1-53 osob v plné výbavě s klimatizací.Osobní vozy, mikrobusy, autobusy. Přeprava klientů dle potřeb cestovních kanceláří, leteckých společností, církevních spolků, sportovních klubů, školských úřadů, kolektivů, soukromých osob.

Taxi služby Praha a okolí: - přeprava osob - odvoz vozu. - rozvoz zásilek. - zajištění nákladní a autobusové dopravy. - nonstop dispečink - výborný stav vozidel - moderní vozový park - bezkonkurenční ceny - sms servis o stavu objednávky - spolupráce pro firmy - platby kartou. Další služby: - odvoz vozu - rozvoz ...

Naše společnost je dopravní agentura která zajišťuje pohodlnou taxi přepravu z a na letiště Praha Ruzyně. Dopravu zajišťujeme nonstop. Doprava je zajišťována nejen na letiště Praha, ale i na jiná místa v České republice. Pronájem osobních vozů, minibusů a limuzín s řidičem. Doplňující informace: Mimo letištní dopravu se specializujeme na ...

Mezinárodní autobusová doprava. Prodej mezinárodních i vnitrostátních autobusových jízdenek.

Minibusová přeprava nejen z/na letiště Praha-Ruzyně podle objednávky zákazníka za pevné ceny..

Mezistátní zájezdová a najímaná autobusová doprava - incoming, jednodenní i vícedenní zájezdy v ČR i zahraničí pro cestovní kanceláře a ostatní subjekty.

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní dopravu, autobusovou dopravu zajišťujeme moderními, luxusními busy zn. DAF BEULAS, Mercedes, Isuzu, Ford Transit.

Autobusová doprava: - tuzemská doprava - zahraniční doprava - zájezdová doprava.