Mezinárodní autobusová doprava nabízí dopravu do všech turistických desinací jako je Chorvatsko, Itálie či Španělsko. Využijte pronájmu autobusů pro eurovíkendy nebo poznávací zájezdy. Užijte si pohodlnou přepravu luxusními autobusy do zahraničí.

Tuzemská a mezinárodní autobusová osobní doprava. V oblasti autobusové dopravy se právem řadíme mezi nejstarší dopravce. Jsme zaměřeni především na incomingovou, kongresovou a incentivní turistiku.

Autobusová doprava, přeprava osobními automobily a minibusy. Provozujeme vnitrostátní, mezinárodní a incomingovou dopravu, na příklad transfery, okružní jízdy, fakultativní výlety, školní výlety, sportovní akce, firemní akce, svatby.

Hlavní náplní společnosti je zajištění dopravní obslužnosti v oblasti Královéhradecké a Pardubické. Autobusová doprava: -čtyři autobusové linky. Středisko dílen a vedení ve Sloupně: -Sloupno 220 530 53 Smidary IČO: 25927132 tel.: 495491064 Mobil: 603840555

Cestovní kancelář: -zájezdy cykloturistické -lyžařské -pobytové a poznávací -zájezdy na míru -zájezdy pro skupiny, firmy a školy -rafotvé zájezdy -inline zájezdy. Autobusová doprava: -Jan Pazourek -vnitrostátní i mezinárodní doprava -bus MAN -49+1 míst, klimatizace, video, lednice, WC.

Autodoprava. Nabídka služeb vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy. Zajištění výletů, poznávacích zájezdů, dopravy pro sportovní kluby. Kapacita je 49 míst.

Přeprava mikrobusy Osobní doprava - mezinárodní - vnitrostátní

Autobusová doprava: -školní výlety -lyžařské zájezdy -podnikové zájezdy -doprava sportovních klubů na soutěže -zahraniční, tuzemská doprava. Autobus OAZA: -46 míst -2x televize, kávovar, WC. Mikrobus: -13 míst.

Autobusová doprava: - Střední Itálie - San Benedetto del Tronto, Martinsicuro, Villa Rosa, Alba Adriatica, Pineto, Silvi Marina - Dalmácie - Zadar, Vodice, Split, Baška Voda, Tučepi, Korčula a další - Istrie - Novigrad, Poreč, Pula, Rabac a další Doprava zahrnuje: - přepravu 1 osoby - přepravu jednoho zavazadla příručního ...

Nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst - sál s kapacitou 100 míst Autobusová přeprava Nákup a prodej hygienického vybavení.

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu 19 místným a 9 místným minibusem. Autobusová přeprava BUS24.cz Vám poskytne kvalitu za rozumnou cenu!

Autobusová doprava: - pravidelné příměstské a městské linky - linková doprava. Železniční osobní doprava. Dříve Veolia Transport.

Autobusová doprava: - tuzemská - mezinárodní.

Doprava: - linková ( Liberecký, Ústecký kraj ) - vnitrostátní - mezinárodní Oprava, servis: - autobusy - nákladní, osobní, speciální vozidla Práce: - elektroinstalační - klempířské - lakýrnické

Služby: -cestovní agentura -autobusová doprava -vinné sklípky -hory, bazény, divadla, exkurze.

Zahraniční a vnitrostátní autobusová a mikrobusová doprava. Zajišťování zájezdů po celé Evropě.

Cestovní agentura Autobusová přeprava - tuzemská a zahraniční vozidla s luxusním vybavením - celoroční tuzemská i zahraniční - 45, 51, 61, 67, 75 míst Mikrobusová doprava - kapacita 9, 15, 20,

Autobusová doprava a mezinárodní autobusová doprava vlastními autobusy a minibusy, autobusy smluvních dopravců, zajistíme autobusovou.

Cestovní agentura Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - přeprava školních tříd a skupin na školy v přírodě, lyžařské zájezdy, výlety - možnost autobusů se závěsnou skříní - zájezdy pro cestovní kanceláře - přepravu sportovních týmů, uměleckých souborů, pracovníků firem - tématické a ...

Mezinárodní dopravní společnost provozující pravidelnou přepravu osob luxusními autobusy na lince Praha - Strasbourg - Paříž s návaznými spoji.

Mezinárodní a vnitrostátní autobusové dopravy

Mezinárodní a vnitrostátní nepravidelná autobusová doprava

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní autobusovou dopravu. Zajišťujeme transfery z hotelu na letiště a nabízíme okružní jízdy Prahou.