Mezinárodní autobusová doprava nabízí dopravu do všech turistických desinací jako je Chorvatsko, Itálie či Španělsko. Využijte pronájmu autobusů pro eurovíkendy nebo poznávací zájezdy. Užijte si pohodlnou přepravu luxusními autobusy do zahraničí.

Dodávková doprava Dodávková doprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 3, 5t Daně Účetnictví

Autobusová a osobní přeprava a to jak vnitrostátní, tak i dálková pro zahraniční cesty. Mercedes Benz Tourismo - 49 míst Mercedes Benz Tourismo - 49 míst Mercedes Benz Sprinter - 20 míst Renault Trafic "Passenger" – 8 míst Mercedes Benz Tourismo - 49 míst

Prodej - autobusy Cestovní kancelář - specializace - Chorvatsko, Itálie Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní Dovoz - zájezdové a linkové autobusy

Služby: - městská hromadná doprava - linková autobusová doprava - zájezdová autobusová doprava

Autoservis, autooprava, autoopravna: -oprava, servis osobní automobily, auta, auto, vozidla, vozidel, vozy -příprava aut na STK -emise -náhradní díly, ND -mezinárodní i vnitrostátní -výměna autosklo, autoskel. Autodoprava-autobus: -autobusová doprava -pronájem autobusu -vybavení autobusu-tonovaná skla, TV a video, kávovar, ...

Autodoprava. Silniční, motorová, nákladní, osobní, vnitrostátní, zahraniční, mezinárodní doprava.

Autodoprava. -moderní autobusy -zkušení řidiči. Firmy a instituce: -doprava zaměstnanců do práce, na školení, zájezdy, exkurze, zajištění kyvadlové dopravy na veletrhy a výstavy, atd. Školy a sportovní kluby: -doprava na sportovní soustředění a školy v přírodě, lyžování, lyžařské výcviky, výlety, plavání, atd. cestovní kanceláře, ...

Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - kulturní akce, poznávací zájezdy, výlety či jiné destinace - pro školy, sportovní kluby, zájmové organizace, cestovní kanceláře a soukromé osoby - vozy SOR C 7, 5 s kapacitou 27 osob, MERCEDES O 350 T s kapacitou 49 osob. Mikrobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - kulturní ...

Autobusová doprava luxusní autobusy NEOPLAN

Osobní přeprava: - autobusy, minibusy, osobními vozy - doprava a přeprava osob tuzemská a zahraniční - organizování školních výletů, zájezdů pro děti i dospělé.

Autobusová doprava: -zájezdová doprava -nepravidelná a smluvní doprava pro školy, sportovní kluby, cestovní kanceláře, podniky a jiné subjekty -oblast - Evropa -4 autobusy v provedení Royal Class.

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraniční nepravidelná zájezdová přeprava dle přání zákazníka -pravidelná přeprava v okrese i kraji -pronájem budov i autobusů k reklamním účelům -cestovní agentura (kancelář) -pobytové a poznávací zájezdy, tuzemsko a zahraničí.

Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...

Doprava, služby: -příležitostná autobusová doprava -nákladní doprava -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava. Práce s plošinou ŠKODA 706 (20m).

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava autobusy MERCEDES

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská autobusová doprava - zahraniční, mezinárodní autobusová doprava. Autobusy jsou plně klimatizované.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní - vůz MERCEDES.

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Tuzemská a zahraniční zájezdová autobusová doprava autobus BOVA 49 + 2 osob.

Autodoprava. Mezinárodní autobusová doprava. Silniční osobní autobusová doprava, přeprava osob. Prodej a servis pneu pro osobní, offroad, užitkové, nákladní automobily a motocykly.

Mikrobusová osobní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní Vozový park - Mercedes Sprinter, obsaditelnost 8+1.

Autodoprava, doprava, přeprava: -osobní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční): -autobusy, mikrobusy.