POHL Kladno spol. s r.o.
JIHOBUS

Autobusová doprava Vám nabízí mezinárodní i vnitrostátní přepravu osob, transfery na letiště a pronájem autobusů a mikrobusů, luxusní a klimatizované vozy. Přečtěte si informace o odjezdech tuzemské i zahraniční dopravy v jízdních řádech.

Osobní smluvní přeprava 8 až 15 cestujících minibusem Fiat Ducato s klimatizací. Výlety a zájezdy po celé ČR i mezinárodní.

Autobusová doprava. Mezinárodní přeprava sportovních skupin vodáků a cyklistů autobusy Karosa se speciálními vleky, dále pendly v létě k moři a v zimě do hor. Vnitrostátní doprava po Praze i po ČR pro mateřské školy i na vědecké kongresy..

Cestovní kancelář - zájezdy na pobřeží COSTA BRAVA vlastní autobusovou dopravou.

Zajišťujeme komplexní služby autodopravy - pronájem vozidel (minibusy, karavany, agregát, osobní a nákladní vozy), pronájem pracovních plošin, autoservis

Autobusová doprava. Zaměření na veřejnou vnitrostátní linkovou dopravu a dopravu zájezdovou po České republice i a zahraničí.

Doprava: -osobní -nákladní -přeprava zboží. AVIA, Ford transit.

Autobusová přeprava Minibusová přeprava Osobní přeprava

Autobusová doprava - tuzemská i zahraničníprovoz zájezdů - v lehátkových i normálních autobusech

Zájezdová vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava

Tuzemská a mezinárodní autobusová osobní doprava. V oblasti autobusové dopravy se právem řadíme mezi nejstarší dopravce. Jsme zaměřeni především na incomingovou, kongresovou a incentivní turistiku.

Autobusová doprava, přeprava osobními automobily a minibusy. Provozujeme vnitrostátní, mezinárodní a incomingovou dopravu, na příklad transfery, okružní jízdy, fakultativní výlety, školní výlety, sportovní akce, firemní akce, svatby.

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu 19 místným a 9 místným minibusem. Autobusová přeprava BUS24.cz Vám poskytne kvalitu za rozumnou cenu!

Autobusová doprava: - pravidelné příměstské a městské linky - linková doprava. Železniční osobní doprava. Dříve Veolia Transport.

Zahraniční a vnitrostátní autobusová a mikrobusová doprava. Zajišťování zájezdů po celé Evropě.

Autobusová doprava a mezinárodní autobusová doprava vlastními autobusy a minibusy, autobusy smluvních dopravců, zajistíme autobusovou.

Cestovní agentura Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - přeprava školních tříd a skupin na školy v přírodě, lyžařské zájezdy, výlety - možnost autobusů se závěsnou skříní - zájezdy pro cestovní kanceláře - přepravu sportovních týmů, uměleckých souborů, pracovníků firem - tématické a ...

Mezinárodní dopravní společnost provozující pravidelnou přepravu osob luxusními autobusy na lince Praha - Strasbourg - Paříž s návaznými spoji.

Mezinárodní a vnitrostátní nepravidelná autobusová doprava

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní autobusovou dopravu. Zajišťujeme transfery z hotelu na letiště a nabízíme okružní jízdy Prahou.

Nabízíme pronájem osobních aut, minibusů a autobusů s řidičem pro Vaše cesty Prahou, Českou republikou, nebo v zahraničí. Naši řidiči jsou zkušení a budou vám nápomocni při okružních jízdách i transferech.

Autobusová doprava. Mezinárodní a vnitrostátní zájezdová doprava.