Autobusová doprava Vám nabízí mezinárodní i vnitrostátní přepravu osob, transfery na letiště a pronájem autobusů a mikrobusů, luxusní a klimatizované vozy. Přečtěte si informace o odjezdech tuzemské i zahraniční dopravy v jízdních řádech.

Vnitrostátní i mezinárodní - autobusová přeprava - vozidla pro 15 a 20 osob - přeprava osob

Dopravní firma: - přeprava osob autobusy 20 - 58 míst - tuzemsko, Evropa.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční): -nákladní vozem FORD TRANZIT -osobní: -mikrobus s klimatizací pro 15 osob -pro 9 osob s nákladním prostorem.

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová: -tuzemská -zahraniční (mezinárodní): -Anglie, Belgie, Dánsko, Francie, Holandsko (Nizozemí), Chorvatsko, Itálie, Korsika, Německo, Norsko, Polsko, Rakousko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko. Autopark: -3 autobusy KAROSA LUX: -45 míst ...

Cestovní agentura: -cykloturistické zájezdy a zájezdy na kolečkových bruslích do Rakouska podél Dunaje. Autodoprava, přeprava osob: -luxusní autobus s klimatizací pro přepravu 26 osob v tuzemsku i zahraničí.

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová: -místní -dálková-Brno, Praha, Karlovy Vary, Cheb, aj.

MHD* - Městská hromadná doprava je v Kroměříži zajištěna pomocí devíti autobusů na osmi linkách. Služby: - zajištění autobusové přepravy osob na menší vzdálenosti podle individuálních požadavků, na pohřby, svatby a jiné příležitosti - zajištění velkoplošné reklamy na autobusech městské dopravy i reklama uvnitř ...

Mezinárodní a vnitrostátní autobusové dopravy

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Cestovní kancelář. Prodej: -letenky. Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová.

Tuzemská a mezinárodní autobusová doprava. Kapacita autobusů je 45-49 míst. Doprava cestujících na: - sportovní akce - školní výlety - kulturně-poznávací zájezdy - vícedenní tuzemské i mezinárodní zájezdy.

Autodoprava, přeprava: - autobusová osobní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Autobusová doprava: - linková - MHD - zájezdová - dálková.

Autobusová doprava: - pravidelná - zájezdová Nákladní autodopava.

Doprava, přeprava, autodoprava: - osobní autobusová mezinárodní (zahraniční) a vnitrostátní (tuzemská): - autobus Man (velký) 58+1+1 (plná výbava) -autobus NEOPLAN N316 49+1+1(kávovar, lednička, TV+video, WC, klimatizace) -aubobus MAN 30+1+1 (kávovar, lednice, TV+video, klimatizace) -minibus Fiat Ducato 14+1 (kávovar, ...

Autodoprava, doprava: -nákladní silniční: -dodávkové automobily -autobusová - zájezdová

Autodoprava nákladní: - tuzemská - mezinárodní. Autobusová doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní - vnitrostátní, mezinárodní

Doprava, Autodoprava: - autobusová - nákladní (vnitrostátní, mezinárodní)

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová, osobní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská (vnitrostátní) a zahraniční: -autobus KAROSA LC 735 -dodávka - 8-místný FORD TRANZIT.

Autobusová doprava, přeprava: - pravidelná linková - zahraniční zájezdová - MHD.

Autobusová doprava, přeprava - linková - MHD - zájezdová.