Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Nákladní autodoprava, doprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní. Služby: - spediční, spedice.

Naše služby: - spedice - mezinárodní a tuzemská doprava - prodej, servis nákladních vozů.

Mezinárodní, zahraniční zasilatelství, spedice, přeprava, doprava: - námořní, kontejnerová

Zasilatelství Nákladní autodoprava - do 7, 5t - mezinárodní Mezinárodní spedice - do 7, 5t

Spediční firma. Spedice. Distribuce, rozvoz, přeprava: - potraviny - veškeré potravinářské zboží.

Mezinárodní autodoprava a zasilatelství: -speciální nákladní autodoprava -západní Evropa, Rusko, Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko a další země -vývoz a dovoz Vašeho zboží od 100 kg do 25 t, včetně ADR* a chladírenské přepravy -vytěžování vozidel -spediční služby, spedice. Autopůjčovna.

Naše firma se specializuje na rychlou přepravu v jihovýchodní Evropě. Důraz klademe na Rakousko, Maďarsko a Slovensko. Denně jezdíme do Vídně a Salzburgu. Zajišťujeme také kamionovou a kontejnerovou přepravu. Naše nová nákladní vozidla značek Mercedes, Iveco a DAF splňují normy EUR 4 až 6. Vozidla jsou skříňová a plachtová s hydraulickými čely. ...

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice - technické činnosti v dopravě - doprovody nadměrných nákladů - zpracování odborných studií a posudků v oblasti dopravy - poradenská a konzultační činnost v oblasti dopravy - pořadatelská služba - zprostředkování obchodu a služeb - ...

Autodoprava do 3, 5 t - zahraniční, mezinárodní po celé EU. Služby: - expresní mezinárodní doprava, express transport - velkoobjemová přeprava - spedice, spediční činnost - vytěžování nákladních automobilů. Vozový park: - tahač s návěsem 80-100cbm - souprava 120cbm - express van do 1, 2t. Spolupráce se stálými dopravci.

Spediční a logistické služby. - zahraniční i tuzemská přeprava - kamionová autodoprava.

Nákladní automobilová doprava do 3, 5 tuny. Služby - spediční, spedice - vytěžování.

Nákladní automobilová doprava. Přeprava: - běžné zboží na paletách - stavebních materiálů vozidly s hydraulickým jeřábem - individuální přepravy dle požadavků zákazníka - kusové zásilky do 2 tun Vytěžování. Náklady z celé ČR. Část vozového parku je vybavena hydraulickými jeřáby Hiab s manipulačním dosahem 10 metrů.

Autodoprava: -nákladní tuzemská i mezinárodní automobilová doprava. Export, vývoz, import, dovoz: -zboží v rámci Evropské unie. Firma je zastoupením výrobců náprav SAF, Gigant, BPW, Schmitz a brzdových systémů Wabco, Knorr, Haldex. Vozový park. -vozy Scania: -návěsové soupravy s vnitřní nakládací výškou 260-300 cm ...

Činnost: - Logistika - Spedice - Doprava. Zabýváme se přepravou zboží všemi druhy dopravy vnitrostátní i mezinárodní. Nejsilnější jsme v oblasti přepravy hromadných substrátů silniční dopravou nejen v ČR, ale i celé Evropě. Naší specialitou je přeprava uměleckých předmětů (rozměrných obrazů i těžkých soch) dovážených a vyvážených ...

Logistické centrum, administrativní a průmyslové prostory v Plzni.

Firma TRANSKOM se specializuje na vnitrostátní i mezinárodní nákladní kamionovou dopravu. Spediční služby.

Mezinárodní spediční kamiónová doprava.

Doprava a spedice: -skladování -doprava a spedice -logistika -celní deklarace Centrála Otrokovice

Kamionová doprava. Zasilatelské služby. Spedice.

Skladovací služby: -uskladnění zboží -manipulace se zbožím -vyskladění, nakládka a expedice zboží -skladová evidence. Dopravně spediční služby: -těžká a nadrozměrná doprava -nákladní doprava vnitrostátní -nákladní doprava mezinárodní po celém území Evropy. Celní deklarace a Intrastat.

Spedice, zasilatelství. -mezinárodní, tuzemská kamionová doprava. -přeprava automobilů. -železniční doprava. -říční doprava. Obchodní činnost: -zemědělské komodity. -krmiva.