Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Služby: -mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice a logistika -sklad. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Mezinárodní doprava, spedice vozidly DAF, IVECO do zemí Německo, Benelux (Belgie, Luxembursko, Holandsko), Slovensko, Maďarsko.

Přepravní služby: -zasilatelství, spedice -mezinárodní přeprava zboží.

Služby: - spedice, zasilatelství - vnitrostátní a mezinárodní přeprava do 7t IVECO, RENAULT - expresní přeprava - dodávka, pick-up po Evropě - přeprava nebezpečných nákladů -systém ADR tř. 1 - 9 certifikát EX II.

Mezinárodní nákladní kamiónvá autodoprava: -spedice - přeprava všech druhů zboží -export-import po celé EU.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -mezinárodní autodoprava -spedice

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní, kamionová, nákladní. Spedice, zasílatelství. Celní deklarace. Veřejný celní sklad. Skladování-pronájem skladovacích ploch. STK. Mycí linka: -nákladní automobily, autobusy. Logistika.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava. Spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -spedice, logistika -kusové i expresní zásilky -distribuce zboží -kurýrní expresní služby -skladování zboží -přepravní služby -celní odbavení v rámci celé ČR -pojištění zásilek -poradenství v oblasti mezinárodního obchodu - přepravy zboží a problémy s tím související.

Vnitrostátní a mezinárodní spedice.

Spedice, vytěžování nákladní automobily: -dodávky, dodávka (Avie, Iveco...) -kamionové soupravy a návěsy Silniční nákladní autodoprava: -kamionová přeprava -odvoz a dovoz zboží do 26 tun -stěhování.

Obchodní společnost. Autodoprava: -nákladní doprava -FORD TRANZIT. Celní deklarace: velkoobchod: -sportovní a fanouškovké předměty Autorizovaný parkovací systém

Doprava nákladní, spedice: -mezinárodní.

Služby: -spediční. - pneuservis Provoz autoservisu a pneuservisu pro osobní vozy. Nabídka vnitrostátní a mezinárodní dopravy do 12 tun.

V KONKURSU! Autodoprava. Nákladní autodoprava, přeprava. Vnitrostátání, tuzemská doprava. Potravinářská cisterna-izotermická.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní - spediční služby.

Služby: -logistika -zasílatelství, spedice -celní. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Autodoprava, spedice, celní služby.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava.

Nákladní doprava, spedice: -vnitrostátní -zahraniční (Německo, Itálie, Rakousko a Holandsko).

Přeprava: -expresní kurýrní přeprava do 1500kg -přeprava osob na letiště a zpět -specializace na sousední státy ČR.