Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Mezinárodní spediční služby, mezinárodní vnitrostátní a mezinárodní silniční nákladní doprava.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Spediční a logistické služby. Celní služby. Skladování zboží.

Mezinárodní kamionová doprava. Spediční činnost.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství, spedice: - všechny státy Evropy a především Balkán - nadrozměrné zásilky - celovozové i kusové zásilky - plachtové a chladírenské návěsy - izotermické vozy.

Mezinárodní, vnitrostátní nákladní autodoprava. Spedice.

Přeprava, doprava: - silniční - námořní - letecká - železniční Spedice, skladování.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava a spedice Specializace na: -ČR, Slovensko, Německo, Rakousko, Polsko, Maďarsko.

Autodoprava, doprava: - nákladní - mezinárodní přeprava - vnitrostátní přeprava - velkoobjemová přeprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice, vytěžování - veřejný celní sklad - celní deklarace - skladovací služby, sklady - speciální přeprava nebezpečného zboží ADR.

Služby: -speditérství -celní deklarace -veřejný celní sklad -poskytování bankovních záruk celního dluhu Doprava: -mezinárodní kamionová -přeprava malých kusových zásilek. Provozovna: -Želechovice nad Dřevnicí, farma Ostrava, tel.:577915165.

Autodoprava: - dodávka do 500 kg - dodávka do 1500 kg - dodávka do 2500 kg - přeprava veškerého materiálu kromě nebezpečného odpadu - možnost dovozu a vývozu z a do zahraničí.

Cisternová přeprava ADR. Nákup a prodej PHM. Provozovna: Pavlovická 2 A, Olomouc.

Doprava: -námořní,kontejnerová -kamiónová,železniční,letecká,říční, tranzitní -přepravy veletržních a výstavních exponátů. Sběrná služba. Celní odbavení. Mezinárodní zasilatelství. Spedice Logistika,skladování

Mezinárodní kamionová doprava. Spedice. Obchodní činnost. Relace: -Rakousko,SRN*,Holandsko,Francie, Španělsko,Belgie.