JAST, s. r. o.

Využijte montáž světelných signalizačních zařízení jako jsou semafory a návěstidla, svislé dopravní značení mezi které patří výstražné značky, značky upravující přednost, zákazové značky, příkazové značky a informativní značky a vodorovné dopravní značení.

Prodej svislého dopravního značení a příslušenství Pronájem dopravního značení, světelného zařízení a semaforů Kompletní realizace DIO včetně údržby Realizace přechodného dopravního značení při pořádání kulturních a sportovních akcí, poutí atd. Projekce a odborné poradenství Zhotovení pasportů dopravního značení, návrhů dopravně ...

Organizace specializovaná na správu a údržbu komunikací a silnic včetně jejich vybavení, a to v regionu Středočeského kraje.

Vozovky: -frézování -řezání -opravy. Výroba: -dopravní značky a značení. -prodej dopravních značek -zapůjčení dopravních značek.

Výroba, prodej: -zábrany -ploty -lávky přes výkopy pro přechodné dopravní značení -nabídka sportovního vybavení pro basketbal.

Provádíme dopravní stavby - studená recyklace. Zajišťujeme recyklaci vozovek za studena na místě, frézování silnic a komunikací, údržbu silnic - letní i zimní. Nabízíme vodorovné a svislé dopravní značení, pozemní stavby a zateplení panelových domů.

Výroba: -bezpečnostní skládací mříže. Zámečnictví.

Sériová výroba součástek pro automobilový průmysl a na zakázku. Výroba a prodej nářadí a nožů do dřevěných a kovových hoblíků.

Strojírenská výroba: -jednoúčelových strojů -strojních dílců a montážních celků dle dokumentace -CNC soustružení -frézování na CNC obráběcích centrech -ozubení: -čelní,přímé,šikmé,kuželové přímé -šneková,řetězová,pojezdová kola -ozubené řemenice -zámečnické práce -prvky ozdobných mříží: -barokní lístky a růžice -ruční a nožní ...

Výrobně obchodní družstvo: -truhlářství -strojírenství -dekorace skla -tvarování skla -kovovýroba -pálení CNC* -ocelové zárubně -stožáry osvětlení.

Dopravní značení Letní a zimní údržba komunikací - výspravy komunikací Sečení travních porostů

Poradenství spojené s dopravním značením Audiovizuální studio - dopravní zpravdodajství Odhady vozidel - soudní znalectví

Prodej značek a dopravního značení. Pronájem, dodávka a montáž. Dopravní značení svislé a vodorovné. Montáž zpomalovacíh prahů. Dopravně projektové a inženýrské opatření (DIO).

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce,opláštění. Kovovýroba. Zámečnické práce. Dodávka a montáž: -polykarbonát. Výroba a prodej: -reklamní poutače a tabule.

Opravy motorových vozidel a strojů.

Prodej: -hutní a spojovací materiál -rybářství -28.října 421..........327542229. Prodej: -stavební materiál -nábytek -koberce -potraviny -drogerie -koltle -kamna: -Jungmannova:......327542276. Obchodní,výrobní a stavební podnik zajišťuje prodej hutního materiálu v sortimentu: -ocelové trubky černé a pozinkované ve všech ...

Výroba a prodej: -kovový nábytek -regály, pracovní stoly, universální stoly pro upínání ručního elektrického nářadí -stolové okružní pily na obklady, kámen a keramiku -počítačový nábytek -kancelářský nábytek -kovové palety -kované a lisované výrobky, skoby, panty, petlice. Práce: -veškeré zámečnické -svářečské ...

Práce: -kovářské -zámečnictví.

Kompletní služby - vodorovné a svislé dopravní značení - dopravní zrcadla - příčné prahy - parkovací zábrany - optické psychologické akustické brzdy - symboly na vozovcepronájem - dopravní značení