Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Služby. -dovoz a prodej stavebního materiálu -spedice.

Služby: - spedice, zasilatelství - vnitrostátní a mezinárodní přeprava do 7t IVECO, RENAULT - expresní přeprava - dodávka, pick-up po Evropě - přeprava nebezpečných nákladů -systém ADR tř. 1 - 9 certifikát EX II.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Provoz taxislužby, kuryrní služby, drive and drink

-Taxislužba -kurýrní a nákladní doprava do 3, 5 tuny -ČR, zahraničí.

Autodoprava: -Česká republika, Evropa -skříňová dodávka IVECO DAILY 15 m3 -palety 6 ks -2, 2 t nosnost -stěhování -zásilková služba -přeprava kurýrních expresních zásilek.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -spedice, logistika -kusové i expresní zásilky -distribuce zboží -kurýrní expresní služby -skladování zboží -přepravní služby -celní odbavení v rámci celé ČR -pojištění zásilek -poradenství v oblasti mezinárodního obchodu - přepravy zboží a problémy s tím související.

Autodoprava. Odtahová, kurýrní služba. Silniční motorová doprava: -osobní přeprava, taxi.(mikrobus, osobní taxi) -nákladní taxi.

Autodoprava, zasilatelství. Silniční motorová nákladní mezinárodní zahraniční doprava.

Nabízíme: -mezinárodní autodoprava -vnitrostátní autodoprava -EXPRESSNÍ přeprava. -celá EU -pick-up, dodávky skříňové a plachtové, 1-8 palet, do 1500 kg.

Služby: -logistika -zasílatelství, spedice -celní. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Autodoprava: -osobní, mikrobus -autobusová přeprava osob, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letiště -zajištění vozů na svatbu -přepravy sportovců -výlety, školní výlety -přepravy na firemní akce -pravidelné přepravy pracovníků -přeprava osob na konferencích -přepravy pracovníků na školení -odvoz Vašeho automobilu ...

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Nákladní doprava: -přeprava kusových zásilek z domu do domu v systému SBS*-TEX* do 24-48 hod. -komplexní dopravní obsluha, t.j.svoz, skladování, balení, rozvoz -mezinárodní kamiónová doprava, specializace Balkán a Pobaltí . Činnost: -spediční. Reklama na vozidlech.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - zasílatelství.

Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Mezinárodní zasilatelství.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava.

Přeprava: -expresní kurýrní přeprava do 1500kg -přeprava osob na letiště a zpět -specializace na sousední státy ČR.

Spedice, zasilatelství, vytěžování: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Dispečink mezinárodní dopravy. Doprava: -nákladní -osobní -autobusová. Služby: -pojištění nákladu -zpracování návrhů na celní řízení -celní deklarace, pasy, víza.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní kamionová doprava. -tuzemská přeprava celovozových zásilek -kurýrní služba -stěhování -vytěžování vozidel -logistické služby včetně celního skladu -celní služby -spedice