Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Služby: -mezinárodní, vnitrostátní železniční přeprava -vytěžování silničních vozidel. -provozování vleček

Doručování: - noviny - tisk, časopisy - zásilky.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do ...

Doprava: -silniční -kamionová -expresní kusová (individuální) -sběrná -letecká -kurýrní -cargo -námořní -kontejnerová -kusová -konvenční -jakékoliv jejich kombinace. Mezinárodní spedice.

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

Kurýrní služba express v Prostějovském a Olomouckém kraji.

Služby: - expresní přeprava zásilek po Olomouci - spolehlivé doručení od převzetí zásilky do 30 minut - při nedodržení časového limitu vrácení peněz - květiny - zásilka maxinálně 5kg - rozměry 50x30x15cm - tubusy.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Expresní přeprava zásilek. Sběrná služba. Zásilková služba. Nadrozměrné přepravy. Cross - docking. Skladování. Logistické služby. Průmyslová řešení.

Autodoprava, doprava: - nákladní, mezinárodní, kamiónová přeprava vozy VOLVO FH 12, SCANIA 124L, RENAULT PREMIUM 385 - specializace na Turecko, Bulharsko - zasilatelství, spedice.

Autodoprava, doprava: - přeprava zboží do celkové hmotnosti 1, 3t vozem Citroen Jumper po celém území České republiky - transport veškerých nákladů včetně ADR v rámci ČR - pokud je zajištěno zpětné vytěžování, přepravujeme i v rámci celé EU - stěhování kanceláří, obchodů, soukromých bytů - kurýrní služba - expresní přeprava ...

Přeprava osob a zásilek: - transfery osob na letiště, mítinky - expresní přepravy zásilek po České republice i zahraničí. Oprava: - praskliny autoskel bez nutnosti výměny autoskla.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -přepravy kusového i paletovaného zboží -expres přepravy do 1, 5 t. Spedice. Komplexní celní služby. Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství. Logistika. Obchodní činnost.

Expresní služba: - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t. Nákladní doprava - vnitrostátní.

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika. Celní deklarace. Skladování: - sklad, volný oběh, celní sklad, daňový sklad - distribuce - silniční, letecká, vodní, železniční přeprava. Prodej řetězů: - válečkové, pouzdrové, gallové, fleyberové, speciální.

Kurýrní služba. Logistika. Nákladní autodoprava: - mezinárodní a vnitrostátní

Služby: - zasilatelské. Zasilatelství. Doprava, přeprava: - letecká - námořní - silniční - kombinovaná. Autodoprava, doprava: - nákladní. Export, import, pojištění: - zásilky.

Celosvětové přepravy: - export, import - silniční přeprava - námořní přeprava - říční přeprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství, spedice: - všechny státy Evropy a především Balkán - nadrozměrné zásilky - celovozové i kusové zásilky - plachtové a chladírenské návěsy - izotermické vozy.

Autodoprava: - celovozové zásilky, - kusové zásilky, - skladování, - expresní přepravy, - přeprava osob, - pronájem mikrobusů.

Služby: - přeprava osob luxusními vozidly WV Passat CC a Škoda Superb na všechna letiště po celé Evropě - expresní přeprava zásilek - zapůjčení svatebního vozidla.

Osobní autobusová doprava Zasilatelství Doprava - nákladní (mezinárodní)