Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní. Pronájem, půjčovna, prodej: -dopravní značení, značky. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy. -veškeré zemní práce -výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) -výkopy a úpravy terénu -rekultivace -cesty -hřiště -demoliční práce -doprava materiálu.

Činnost: -mezinárodní kamionová doprava, -spediční činnost, -opravy nákladních vozidel a návěsů PANAV, RENAULT, -brzdový systém WABCO, -příprava vozidel na STK, -prodej nafty.

Oprava, servis: -osobních vozidel ŠKODA -příprava vozidel na STK -chladičů. Prodej: -náhradní díly. Doprava, přeprava: -tuzemská i mezinárodní -AVIA nosič kontejnerů -LIAZ -návěs-souprava nosnost 24 t -AVIA, IVECO valník-skříň -autobusy (8-45 osob). Odtahová služba. Nástavby poděbradské firmy CTS SERVIS: -montáž, přestavba vozidel ...

Autodoprava - nákladní do a nad 7, 5 t.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - dodávková.

Výroba: -tepelně izolační folie Flexipan. Autodoprava. Silniční motorová nákladní doprava: -mezinárodní, zahraniční.

Nabízíme služby v oblasti dodávkové a kontejnerové dopravy. Specializujeme se zejména na dopravu kontejnerovou do 7, 5t, na odvoz stavebního, komunálního a biologického odpadu, dále odvoz suti a výkopové zeminy. Zajistíme i veškeré zemní a výkopové práce v okolí Vyškova.

Autodoprava. Silniční motorová doprava nákladní.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Autodoprava. Nákladní doprava do 25t. Zemní a výkopové práce bagrem.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Práce: -zemní. -výkopové pomocí mechanizace. -terénní úpravy. -demolice. Vozový park: -nákladní vozy zn. TATRA, LIAZ. Služby: -autodoprava sypkého materiálu: -písek, skrývka.

Služby. -dovoz a prodej stavebního materiálu -spedice.

Služby: -autodoprava, nákladní doprava: -vnitrostátní a zahraniční: -návěs 13, 5 m -souprava -AVIA s plachtou, zvýšená 2, 35 m, prodloužená -zemní práce UDS 114, BĚLORUS -jeřábnické práce-autojeřáb AD 160 -zámečnické práce -podlahářské práce: -pokládání lino-PVC, zátěžové koberce -malířské a natěračské ...

Autodoprava. Silniční motorová nákladní tuzemská doprava. Kontaktní adresa: Dukelská 780/13 68201 Vyškov

Provoz vnitrostátní nákladní autodopravy s hmotností do 3, 5 tuny.

Autodoprava. Silniční motorová doprava.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava.

Autodoprava, doprava: -nákladní tuzemská. -kontejnerová.

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní.