Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Služby: -autoservis, autoopravna -nákladní doprava Dodávka, prodej, maloobchod, oprava, servis: -náhradní díly pro důlní velkostroje

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -cement. Doprava, přeprava: -volně ložený cement -sypké hmoty.

Topíte doma uhlím, briketami nebo koksem? Sháníte dodavatele uhlí či jiné suroviny? Potřebujete daný produkt také dovézt na určené místo? Obraťte se na nás! Hlavní činností firmy je prodej paliv. Ostatní činnosti jsou doplňkové v rámci poskytování služeb. Jako jediná firma v regionu skladujeme veškerá paliva ve velkokapacitní hale, což má velký ...

Silniční motorová doprava - dodávková autodoprava. Přeprava velkokapacitními vozidly Ford Tranzit Jumbo.

Nabídka mezinárodní a vnitrostátní autodopravy, kurýrní služby, expresní přepravy, stěhování těžkých břemen, domácností a vyklízecích prací.

Kompletní stavební práce: -výstavba -rekonstrukce a modernizace objektů -opravy fasád -zateplování -sanace. Služby: -provozujeme autodopravu do tonáže 5t -přistavujeme a odvážíme kontejnery, likvidujeme suť -rozvážíme stavební materiál.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Nabídka odstraňování odpadů fekálním vozem. Zajištění cisternové a kontejnerové dopravy.

Obchodní činnost. Nákladní silniční doprava i zahraniční.

Autodoprava, doprava nákladní: -sypký materiál -fekálie -ostatní materiál -AVIA a přívěs -valník, sklápěčka, nákladní přívěs.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní nad 3, 5 tuny

Autodoprava: -mezinárodní -vnitrostátní.

Autodoprava: -kontejnerová AVIA 30.

Autodoprava: -nákladní silniční přeprava.

Kontejenrová přeprava - písek - štěrk - beton - stavební materiál Zemní a výkopové práce