Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Dodávka: - palivové dříví. Údržba zeleně, zahrady. Autodoprava.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - ocelové haly - demoliční a bourací práce - inženýrské sítě Nákladní autodoprava

Pobočka. Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní automobily Autodoprava: - nákladní silniční doprava tuzemská, vnitrostátní, sklápěcí vozidla, automix.

Stavby, výstavba: - rodinné, bytové domy - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - rekonstrukce, zateplování. Provádění: - fasády - omítky - průmyslové podlahy. Prodej: - stavební materiál, stavebniny - tel.: 777720834 - okna, dveře, garážová vrata - tel.: 777720832. Betonárna: - výroba, prodej betonových ...

Doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční Spedice, vytěžování.

Společnost Rychlá Ruka s.r.o. z Brna s pobočkou v Ostravě zajišťuje nákladní dopravu pomocí auta s hydraulickou rukou, který usnadní převoz a manipulaci se stavebním či ocelovým materiálem. Provádíme montážní práce skleněných výplní a převoz stojanů se sklem.

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

Služby: - mezinárodní nákladní doprava - vnitrostátní nákladní doprava - zasilatelství - skladování - stěhování.

Milan Semera provozuje autoškolu, školící středisko. Zajišťuje také vnitrostátní a mezinárodní nákladní a osobní dopravu vozem Volvo a autobusem Karosa.

Autodoprava, doprava: - nákladní doprava (6-26 tun) - vnitrostátní, mezinárodní doprava - vytěžování vozidel - spediční služby - logistika.

Mezinárodní a vnitrostátní automobilová nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní spedice (zasilatelství). Logistické poradenství. Prodej pohonných hmot - čerpací stanice. Pneuservis. Opravy nákladních automobilů. Ruční mytí automobilů.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava chladírenskými vozy

Výrobní a obchodní družstvo Stěbořice se nachází v okrese Opava. Hospodaříme na více pozemcích, které zasahují do 10 katastrálních území a rozkládají se v západní části Opavsko-hlučínské plošině. Veškerá činnost našeho družstva se odehrává v obcích Stěbořice, Jezdkovice, Nový Dvůr, Jamnice, Milostovice a Zlatníky. Zabýváme se rostlinnou a ...

Bernáth Transport jsou odborníci na kamionovou přepravu.

Společnost ZUMI Transport s.r.o. provozuje mezinárodní a vnitrostátní expresní dopravu. Přepravujeme všechny typy zboží a nabízíme jednorázový i pravidelný transport zásilek. Zajišťujeme kamionovou dopravu po Evropě, dále námořní a letecká dopravu po celém světě. Poskytujeme také krátkodobé i dlouhodobé skladování zboží. Služby: - mezinárodní ...

MOJETRANS - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava do 3, 5 tuny. Zajišťujeme: - vnitrostátní dopravu v rámci celé ČR - mezinárodní dopravu v rámci celé EU - expresní přepravu dodávkou po celé Evropě - dokládky zboží s doručením 24 - 72 hodin od převzetí u příjemce.

Maloobchod, prodej: - ovoce - zelenina - potraviny. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní.

Mezinárodní kamionová doprava. Čerpací stanice. Myčka nákladních vozidel. Autodoprava: - nákladní.

Hledáte spolehlivou a zkušenou firmu, která vám zajistí kvalitní a rychlou autodopravu, zemní a výkopové práce, demoliční práce nebo vrtání děr na sloupky plotu? Pak jste na správném místě! Stonawski - Autodoprava a zemní práce Třinec je rodinná firma, která působí na trhu již od roku 1989. Za tu dobu si vybudovala dobrou pověst a spokojenou ...

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Společnost GRIGAR, s.r.o. se specializuje na projektování a realizaci staveb již 30 let. Zkušený team našich pracovníků nabízí kompletní zajištění výstavby od projektové přípravy, realizace, inženýrské a koordinační činnosti, logistiky až po předání klíče k užívaní stavby. Kromě staveb rodinných domů, rekonstrukcí, odstraňování staveb a ...

Nákladní autodoprava: -mezinárodní. -vnitrostátní.

Společnost ALMATRANS s.r.o. provozuje pneuservis, autoservis a autodopravu.