Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Technické doprovody nadměrných a těžkých nákladů v tuzemsku a zahraničí. Zajišťování dopravních prostředků pro těžké a nadrozměrné náklady. Vyřizování povolení pro těžké a nadměrné náklady po celé Evropě a zemích býv. SSSR.

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní 24 t - přeprava chlazeného zboží.

Doprava: - nákladní mezinárodní a vnitrostátní - přeprava do 3, 5t.

Doprava: - kamionová mezinárodní - vnitrostátní. Spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava.

Výkopové práce. Stavební práce. Rekonstrukce a opravy objektů.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní.

Mezinárodní kamionová přeprava. Zasilatelství. Logistika. Spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. Expresní přeprava zásilek. Expresní balíková služba. Přeprava: - paletová - balíková - celovozová - letecká a námořní. Logistika.

Autodoprava a jeřábnické práce s hydraulickou rukou. Přeprava stavebních materiálů, lešení a bednění, stavebních buněk a skladovacích kontejnerů, palivového dřeva: - vozy s hydraulickou rukou s dosahem až 16, 5m i vlekem - valníkový vůz IVECO a dvěma dodávkovými vozy.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Sídlo firmy: - Poláškova 1190/40, Ostrava - Radvanice.

Stěhování: - bytů, kanceláří - zahraniční, mezinárodní - i v noci. Doprava: - vnitrostátní přeprava nákladů.

Spedice. Logistika. Zajištění nadrozměrné přepravy.

Mezinárodní zasilatelství. Spedice, přeprava, doprava: - silniční - kamionová - kontejnerová námořní - letecká.

Mezinárodní, zahraniční kamiónová doprava a spedice do zemí: - Turecko - balkánské státy - Bulharsko - celovozové i kusové zásilky - ADR.

Inženýrské sítě - výstavba, oprava, rekonstrukce: - rekonstrukce, výstavba vodovodů a kanalizací - domovní čističky odpadních vod, septiky, žumpy. - zemní práce rypadly - autodoprava, přistavení kontelnerů 3, 5t - opěrné zdi, gabiony - zpevněné plochy

Doprava nákladní, autodoprava. -TATRA 815 -ŠKODA 706 -LIAZ 110 -bagry -autojeřáby -autodomíchávače -dodávky. Přípravné práce pro stavby: -zemní práce a terénní úpravy -výkopové práce -průzkumné vrtné práce -odvodňování staveniště -lešenářské práce -technické rekultivace -bourací a úklidové práce.