Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava. Prodej, maloobchod: -uhlí.

Firma Autodoprava Bydžovský se od svého vzniku v roce 1992 zabývá veškerými dopravními službami, pro soukromé osoby i pro malé a velké firmy. Autodoprava: - přeprava zboží - dovoz materiálu - sutě - odpady - dovoz písku.

Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů sutin, zeminy -zemní práce. -bagrování Mycí linka. Vinárna. Prodej jablek.

Autoservis, autoopravna. Autodoprava. Čerpací stanice. Ubytovna: - Bezděčín 72, tel. 603859831, 326 724 005.

Odvoz písku, sutě, zeminy či komunálního odpadu.

Autodoprava. - silniční nákladní dorpava

Služby: Výroba a prodej kontejnerů na zakázku. - odvoz písku, sutě a stavebního materiálu - odvoz komunálního a lehkého odpadu - odvoz větví a kompostovaného listí - přeprava menších strojů (např. bobiků) - doprava stavebního materiálu autem Liaz sklápěcí.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Úklid a údržba komunikací, dovoz vody. Nabídka služeb pneuservisu, autodopravy a servisu nákladních automobilů Liaz, Tatra a Avia.

Zaměřujeme se na: -smluvní přepravu osob z firem a hotelů -přepravu osob formou taxi Brandýs nad Labem -stěhování v okolí Brandýsa nad Labem -mezinárodní přepravu zboží do 3, 5 tuny -naložení nákladu a složeni hydraulickou rukou -odvoz vozu s garancí.

Naše služby: - výkup druhotných surovin - odvoz sutí a odpadu - dovoz štěrku, písku, drtí.

Stavební firma. Nákladní doprava.

Nákladní automobilová doprava. Silniční motorová doprava-veřejná nákladní vnitrostátní silniční motorová doprava - opravy motorových vozidel - opravy karoserií - zemní práce - nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelské služby.

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Autodoprava: - AVIA - Valník.

Provádíme: - likvidace běžných odpadů - nákladní vnitrostátní doprava.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - vodovody - gravitační, tlakové i podtlakové kanalizace - betonové jímky - čistírny odpadních vod - výstavba závlahových řádů a meliorací - bazény - tenisové kurty, sportoviště - budování zpevněných ploch, parkovišť, vjezdů a chodníků Další činnosti: - demoliční práce - zemní práce - zhotovování ...

Silniční motorová doprava: - osobní - nákladní. Provozovna: - U vlečky 2368, 276 01 Mělník.