Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Rodinná firma se zaměřením na spedici a autodopravu.

Nákladní doprava: -mezinárodní -vnitrostátní Služby: -čištění motorů -pneuservis

Provádíme ekologickou likvidaci osobních, nákladních a ostatních motorových vozidel. Po dohodě zajistíme i dopravu. Vyřídíme za Vás zdarma potvrzení pro ekologickou likvidaci a veškeré dokumenty. Dále provozujeme nákladní dopravu nad 12 t. Tuzemská i mezinárodní kamionová doprava. Specializujeme se na státy bývalého SSSR. Naše firma také nabízí ...

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba kovových ...

Nákladní automobilová doprava. Přeprava: - běžné zboží na paletách - stavebních materiálů vozidly s hydraulickým jeřábem - individuální přepravy dle požadavků zákazníka - kusové zásilky do 2 tun Vytěžování. Náklady z celé ČR. Část vozového parku je vybavena hydraulickými jeřáby Hiab s manipulačním dosahem 10 metrů.

Kamionová doprava Letecká doprava Námořní doprava Logistické služby Silniční doprava

Odtah - nepojízdná a havarová auta - možnost uskladnění vozidel na hlídaném parkovišti Přeprava - vozidla - stroje - materiál

Mezinárodní i vnitrostátní doprava a logistické služby.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava Vnitrostátní a mezinárodní spedice Export a import

Doprava, autodoprava: -nákladní mezinárodní -nákladní vnitrostátní

Doprava, autodoprava: -mezinárodní nákladní -vnitrostátní nákladní

Doprava, autodoprava: -nákladní mezinárodní -nákladní vnitrostátní. Práce, služby: -zemědělství - zahradnictví -rybníkářství -lesnictví -myslivost

Činnost: -poradenská -konzultační činnost -zpracování odborných studií a posudků Služby: -v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Autodoprava, doprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní Restaurace, občerstvení.

Autodoprava. Mezinárodní doprava(724224157). Vnitrostátní doprava(724238545). Kancelář(602377692). Technik(724238544). Fakturace(286002519). Personalistika(602384891). doprava potravin.

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Silniční, nákladní doprava. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Autodoprava: - země východní Evropy - tuzemská - Evropská Unie.

Služby: - nákladní autodoprava - doprava železniční, kontejnerová, letecká - speciální přeprava - skladování - logistika.

Zemní a výkopové práce. Přistavení a pronájem kontejnerů. Přepravy materiálů.

Autoservis, autoopravna. Autodoprava. Čerpací stanice. Ubytovna: - Bezděčín 72, tel. 603859831, 326 724 005.

Autodoprava. - silniční nákladní dorpava