Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Služby: -tuzemská i zahraniční silniční automobilová doprava -tuzemská i zahraniční silniční autobusová doprava -KAROSA HD12, KAROSA C736, KAROSA C735, RENAULT Master, RENAULT LUX -vytěžování vozidel -mazání a výměna olejů euro SHELL -reklama v autobusech MHD Servis, opravy: -autobusy KAROSA -nákladní automobily ...

Služby: -automobilová doprava tuzemská, zahraniční -autobusová doprava.

Naše společnost byla založena v roce 2001 a sídlí v Humpolci. Jsme mezinárodní nákladní autodoprava ADR. Specializujeme se zejména na přepravu tekutých substrátů, i nebezpečných látek dle dohody ADR. Roku 2005 jsme úspěšně absolvovali systém řízení jakosti normy ČSN EN ISO 9001:2001 a obdrželi jsme certifikát pro vykonávání činnosti ...

Služby: -doprava -sklizňové práce -zemní práce -dodávka pohonných hmot -mytí vozidel. Výroba: -zakázková truhlářská výroba.

Služby: -vnitrostátní autodoprava -zemní práce -jeřábnické práce -práce bagrem.

Prodej, nákup: -prodej, nákup zemědělských komodit. Sortiment: -sadbové, konzumní brambory, cibule Služby: -nákladní doprava -přeprava klasická, plachta 13, 5 m -přeprava chladírenskými návěsy do 10 tun -přeprava sypkých hmot 50 m3.

Dovoz automobilů ze států evropské unie.Můžeme nabídnout na výběr velké množství skladových vozů, ale je ovšem samozřejmostí také dovoz konkrétního automobilu dle přání zákazníka. Pro naše zákazníky také zajišťujeme opravy a servis vozidel všech značek.

Výroba, služby: -přípravné práce pro stavby (bourací práce, výstavba kanalizací a vodovodu, odvodnění pozemků, terénní úpravy.....) -autodoprava vozidly nad 7, 5t.

Služby: -vnitrostátní, mezinárodní kamionová a nákladní doprava -logistické služby.

Služby: -vytěžování -nákladní doprava.

Služby: -vnitrostátní nákladní přepravu vašeho nákladu -mezinárodní doprava, export i import na území celé Evropy -zajišťujeme přepravu osob po celé České republice i v rámci celé Evropy za příznivou cenu.

Služby: -vnitrostátní automobilová doprava -mezinárodní automobilová doprava.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Pelhřimov.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava, nákladní a silniční doprava.

Služby: -nákladní autodoprava.

- - nákladní autodopravaodvoz - sypké materiály - cukrovky - řepky - osiva - obalované směsi - písky - zboží na paletách Vnitrostátní vytěžování - spedice Jeřábnické práce (14-28t) Prodej - sypké materiály (písek, štěrk, drtě, ...) Zemní práce pomocí nakladače a ...

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava Obrábění

Výměna olejů - opravy výfuků, brzd - příprava na STK Autoservis - výměna olejů - opravy výfuků, brzd - příprava na STK Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava Spedice

Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce.

Služby: -tuzemská nákladní autodoprava.

Služby - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Služby: -automatizované zpracování dat -silniční motorová doprava.