Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Expresní dodávková a kamionová doprava zboží od 5-33 palet. Destinace: Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko. Přeprava štěrku, písku, zeminy a st. sutě sklápěcími návěsy, sklápěči. Zemní a demoliční práce traktorbagrem a smykovým nakladačem Komatsu.

Mezinárodní nákladní silniční dopravy a spedice.

Služby, zprostředkování - nákladní doprava vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční) - spedice - logistika - zasilatelství

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

Levná autodoprava, nákladní doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Expresní přeprava, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - motorky, motocykly - čtyřkolky - zahradní technika - zahradní sekačky - zahradní nábytek.

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Služby, autodoprava po ČR, Rakousko, Slovensko: -přeprava kusovy´ch zásilek -přeprava max. 5 osob -expresní kury´rní služby -přeprava domácích mazlíčků ttransfery na letiště -nákladní doprava a manipulace s hydraulickou rukou -jiné na objednávku.

STK pro osobní a užitkové automobily a traktory, ADR. Evidenční kontroly. Přestavba vozidel na LPG (propan-butan). Přeprava nebezpečných věcí podle požadavků evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě – ADR.

Služby - autobusová doprava - nákladní přeprava vnitrostátní i mezinárodní. Prodej pneumatik - nové pneu na osobní, nákladní vozy a traktory. Zemědělské služby - kombajnová sklizeň.

Dopravní firma, autodoprava, mezinárodní doprava zboží v rámci EU. Kamionová doprava. -Německo, Benelux, -3 vlastní plachtové návěsové soupravy 13, 6m na 34 Europalet a vnitřní ložnou výškou 2, 7m.

Autodoprava. Služby: -vozový park 33 vozidel -pick-up, malá dodávka, střední a větší dodávky, vozidla nad 3, 5t do 7, 5t a vozidla nad 7, 5t do 12t -kamkoliv po ČR -vnitrostátní doprava.

Soukromá dopravní kancelář - zprostředkování dopravy všech druhů po celé České republice i do zahraničí - vyřízení veškeré agendy - autodoprava, přeprava - logistické centrum

Autodoprava, kamiónová doprava: - zahraniční, mezinárodní. Zasilatelství. Spedice, spediční služba.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Autodoprava: -nákladní doprava -kamionová doprava -logistika.

Vnitrostátní nákladní autodoprava

Nákladní doprava - - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava do 24t

Kamionová doprava Nákladní doprava - mezinárodní

Nákladní doprava Tesařské práce

Odtahová služba - vozy do 3,t Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní

- - mezinárodní nákladní doprava do 25t