Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice

Autodoprava Pavel Hájek se zabývá vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodopravou. Provádíme přepravu nákladu až do hmotnosti 24 tun. Sídlíme v obci Charváty, okres Olomouc. Činnost: - mezinárodní, tuzemská autodoprava - kamionová doprava (38 palet) - dodávková autodoprava - automobilová doprava do 3, 5 t - doprava od 3, 5 tuny do 24 ...

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - spedice - logistika

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování - skladování. Autoservis: - servis osobních, dodávkových, nákladních vozidel, obytných vozů a přívěsů - plnění klimatizací - diagnostika - příprava na STK - zajištění STK. Provozovna a kancelář: V Zahrádkách, Lutín

Taxislužba zajišťující přepravu v Olomouci i mimo region. Help Drink (Drink servis), expresní přeprava zásilek. Non-stop dispečink. Bez nočního příplatku, každá desátá jízda zdarma. Stanoviště najdete u hlavního a autobusového nádraží a u OD Timpo.

Činnost: - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava

Mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava. Autodoprava.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.

Naše rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, kterou jsme založili v roce 1991 se zabývá přepravou valníkovými vozy v rámci celé Evropské unie. Zaměřujeme se na mezinárodní kamiónovou přepravu, vnitrostátní dopravu nákladů, spedici a autodopravu. Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - různé přepravy ve státech EU - ...

Doprava, služby: - nákladní autodoprava vnitrostání i mezinárodní - námořní - letecká.

Mezinárodní přeprava: - doprava silniční, letecká, železniční, námořní, kombinovaná - spedice - přeprava kusových zásilek i celovozová přeprava - sběrná služba - ADR, nadrozměrné zásilky, zásilky v teplotním režimu Logistika ( překládka a uskladnění zboží, balení zásilek) Celní služby (vystavení celních dokumentů, ...

Služby: - kamionová mezinárodní a vnitrostátní doprava

Mezinárodní spedice a logistika. Celoevropská nákladní doprava. Vnitrostátní expedice kusových nákladů. Letecké zásilky. Námořní zásilky.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do ...

Výroba, montáž: - betonové prvky - silniční a stropní panely - desky, opěrné stěny - ztracené bednění Řezání a jádrové vrtání železobetonu.

Služby: - spedice - logistika - kamionová doprava mezinárodní a vnitrostátní

Stavební činnost, úprava, údržba, oprava: - zemní práce - výkopové práce - strojní, zemní a protlačovací práce - protlaky pod vozovkou, zeminou - bourací práce, bourání - demoliční práce, demolice - odvoz, svoz suti, stavební odpad. Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní, mezistátní kamionová doprava - přeprava ...

Doprava: -silniční -kamionová -expresní kusová (individuální) -sběrná -letecká -kurýrní -cargo -námořní -kontejnerová -kusová -konvenční -jakékoliv jejich kombinace. Mezinárodní spedice.

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - spedice Opravy: - motorová vozidla.

Naše firma vznikla v r. 2008 a má najeto více jak 100 000 km ke spokojenosti všech zákazníků. Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu za nejlepší ceny !!!