Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

Služby: -spedice -nákladní autodoprava -zasilatelství -vytěžování vozidel.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Autodoprava: -doprava AVIE A30L, valník 3t.

Služby: -silniční nákladní autodoprava.

Služby: -silniční nákladní doprava.

Služby: -silniční nákladní autodoprava.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Servis a opravy: -osobní automobily -motocykly -kodování autoskel. Nákladní autodoprava.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava MKD -přeprava plachtovými vozidly -přeprava chladírenskými vozidly -přeprava velkoobjemovými vozidly -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní doprava -tuzemské zasilatelství -skladovací prostory -skladování, kompletace, přebalování ...

Doprava: - přeprava betonu - prodej betonu

Služby: -silniční nákladní doprava.

Služby: -nákladní autodoprava.

Služby: -zemní práce -vrtání studní -autodoprava nákladní vnitrostátní včetně vleků.

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Služby: -autodoprava -tuzemská, mezinárodní.

Služby: -silniční nákladní doprava -rozvoz potravinářského zboží.

Služby: -nákladní silniční doprava.

Služby: -nákladní autodoprava -tuzemská -zahraniční.

Služby: -nákladní autodoprava.

Autodoprava: -nákladní do 6tun -přeprava nadměrných nákladů -vnitrostátní doparva -objemný náklad do 78m. Služby: -poradenství v ekologii -likvidace nebezpečných odpadů -sběr a likvidace odpadů -likvidace a využití starých skladových zásob -demontáž zařízení-sila, potrubní rozvody, podzemní nádrže -demontáž střešní krytiny ...