Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava, nákladní silniční motorová doprava.

AK TRANS TEAM s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní dopravu a přepravu zásilek do bývalých zemí SNS a Balkánu.

Vnitrostátní a mezinárodní kontejnerová autodoprava, přeprava materiálu do 6 tun -nakládka a vykládka hydraulická ruka (HR) -různé modifikace automobilu v závislosti na použité nástavbě. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava drobné zásilky, zásilka, zásilek do 900 kg.

Služby: -Autodoprava, přeprava, silniční doprava nákladní, dopravce -Mezinárodní, vnitrostátní autodoprava. Přeprava nákladů, náklady vozidlem Iveco 80, plachta o rozměrech 2, 40 x 6, 10 x 2, 40 m. Užitečná hmotnost vozidla 3, 5 tuny.

Pozemní i dopravní stavby. Betonové ploty. Zemní práce. Autodoprava. Stavby na klíč. Pronájem stavební techniky.

Zabýváme se přípravnými pracemi pro stavby, výkopovými pracemi a silniční motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu ( písek, kámen, štěrk, sutina ). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizační vidle - Bobcat - Naklápěcí svahová lžíce 1m.

Služby, zprostředkování - nákladní doprava vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční) - spedice - logistika - zasilatelství

Výroba, služby: -průmyslová logistika -chytré řešení skladování -zakázková výroba obalů -skládací krabice z kartonplastu a bublinkového plastu -jednocestné a vratné obaly -produkty smartbox a smartschoolbox -optimalizace logistických procesů.

Provádíme zemní práce kolovým rypadlonakladačem Caterpillar 432D a smykovým kolovým nakladačem Caterpillar 262B. - výkopy v různých šířkách -teréní úpravy svahovou lžící -nakládání a přesun sypkých materiálů -nakládání a odvoz stavební sutě -obsypy a zásypy kolem staveb -skládání a přesun palet pomocí paletovacích vidlí Dále hutnění a ...

Společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích se specializuje na služby v oblasti vodo, topo, plyn. Provádíme veškeré instalatérské práce. Dále na kontejnerovou dopravu, zemní a výkopové práce. Topení, voda plyn - projekce, práce (realizace), revize, dokumentace - prodejna - v prodejně najdete vše potřebné pro instalatéry, ...

Jiří Hrabal provádí úpravy terénů, výkopové práce, doprava štěrku, písku, betonu, odvoz sutě.

Nákladní autodopravaodvoz a dovoz - beton - zásypové materiály Kompletní elektromontáže - silnoproud - slaboproud Oceňování nemovitostí Montáž - telekomunikační zařízení Geodetické práce Zemní práce pro liniové stavby

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

- Zemní a výkopové práce - prodej palivového dřeva - dovoz a prodej písku a štěrku - odvoz stavebního odpadu

Společnost ČINEX stavební činnost, spol. s r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví a za dobu svého působení provedla řadu úspěšně dokončených staveb. Naše společnost se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a průmyslových staveb, rekonstrukce, zateplení, půdní vestavby a nástavby, kompletní dodávky střech, zemní a demoliční práce a ...

ADOCAR s.r.o. se specializuje na opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel, na poradenskou činnost a zajišťuje mezinárodní i vnitrostátní nákladní přepravu.

PÍSEK ŽABČICE spol. s r. o. je dceřiná těžební společnost firmy ZEPIKO, spol. s r.o. Těžební společnost: -těžený písek, štěrk, kamenivo, štěrkopísek, štěrkodrť včetně jejich úpravy a zušlechťování -ukládka ekologicky nezávadných, inertních odpadů (zemina, beton, suť, ornice aj.) -nákladní automobilová doprava -zemní práce ...

Společnost TZS Tesař s.r.o. se sídlem v Brně se již více než pět let specializuje na veškeré zemní práce, a to jak ruční tak i za pomoci strojů. Jako další činnost nabízíme také silniční nákladní autodopravu. Zajišťujeme i dopravu mezinárodní. Nabídka služeb: - zemní práce - nákladní autodoprava - mezinárodní autodoprava. Najdete nás v ...

ITA Transport s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní přepravu zásilek a poskytuje logistické služby, jedná se například o řešení logistiky ve firmách, zajištění partnerských aut a skladování.

Levná autodoprava, nákladní doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Expresní přeprava, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - motorky, motocykly - čtyřkolky - zahradní technika - zahradní sekačky - zahradní nábytek.

Autodoprava. Kompletní služby týkající se autodopravy, spedice a ostatních mechanismů. Jeřáby a mechanismy

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Profi - Gips Transport s.r.o. zajišťuje přepravu potravin chladírenskými vozy do 3, 5 t, dále přepravu zboží a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a přepravu stavebních materiálů.