Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...

Kurýrní přeprava Audoprava - dodávková - mezinárodní - vnitrostátní

Služby: -dopravně mechanizační -práce autojeřábem. Doprava: -nákladní valníková -nákladní sklápěcí -nákladní kontejnerová -dovoz betonové směsi. Pobočka: Kunštát,Nová 462 tel.:516462006,516462007.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3,5t Stěhování

Opravy - nákladní vozy Kamionová doprava Spedice

Autodoprava - mezinárodní - MERCEDES ACTROS - do 28t

Export,import,velkoobchod: -barvy-ekologické,disperzní -laky,ředidla,tmely -hutní materiály -brusné materiály -podlahoviny -koberce-dovoz USA*. Výroba,prodej: -kožená galanterie. Výroba z plastů: -veškerý sortiment -potravinářský atest. Výkup: -telecí,hovězí kůže -vepřové krupóny. Autodoprava,dopravní ...

Autodoprava, nákladní doprava: -Škoda 1203 1t -AVIA 20 2t -AVIA 30 3t -LIAZ 100 8t -ZETOR 7011, 12111, 8011 -fekální návěs. Práce: -traktorem ZETOR 7011,8011,121 11 -jeřábem.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Nákladní audodoprava - do 3,5t - vnitrostátní Demolice Zemní práce Služby v zemědělství - sklizeň obilovin a řepky (kombajn)

Autodoprava. Doprava: -nákladní.

Oprava: -karosérie Služby: -znalectví -odhady. -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava -odtahová služba-NON-STOP -opravy karoserií -znalectví-motorová vozidla.

Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní. Zajištujeme dopravu pro cestovní kanceláře, obchodní a kulturní organizace, školy, sportovní kluby i individuální skupiny po České republice i do zahraničí, na základě objednávky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2013 do 01.04.2024 Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z laminovaných desek - školní nábytek - kancelářský nábytek. Prodej: - laminované dřevotřísky - včetně dopravy. Autodoprava: -LIAZ-valník+vlek.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 17.05.2010 do 31.12.2015 Doprava: -nákladní.

Vnitrostátní doprava, autodoprava nákladní: -skříňová souprava, nosnost 19t -zaplachtovaná souprava nosnost 19t -LIAZ valník s plachtou nosnost 8t.

Datum zániku:28.06.2013 Provádíme: -výstavba vodovodů -výstavba kanalizací včetně čistíren odpadních vod -výstavba plynovodů a přivaděčů -úprava a stavba vodních toků a nádrží, hrazení bystřin -výstavba komunikací -stavební práce - pro fyzické osoby, soukromníky i firmy -výstavba kabelových elektrorozvodů -výstavba telekomunikačních ...