Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Služby: -přeprava zboží do Itálie a zpět.

Služby: -Provoz nákladní silniční autodopravy -Sečení trávy -Úprava zahrad

Služby: - stahování dat z digitálních tachografů a karet řidičů - analýzy dat a archivace. Nákladní autodoprava do 10 tun.

Výroba, prodej: - palivového dřeva, štípané palivové dřevo - krbové dřevo. Nákladní autodoprava. Prodej: - nářadí - zahradní technika.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava.

Nákladní doprava: -tuzemská, vnitrostátní, mezinárodní. Logistika pozemní dopravy a silniční motorová dopravou nákladní především do zemí EU se specializací na SRN, BENELUX. Vozidla značky MAN, Mercedes Vnitrostátní přeprava zboží je zajištěna vozidly VOLVO, MAN. Služby: -přeprava zboží -zasilatelství -spedice -vlastní vozový park: ...

Autodoprava a spedice Doprava, služby: -vnitrostátní autodoprava a spedice -expresní přepravy do 1, 5 tuny -spediční služby -skladování Brno, Praha -nákladní doprava -osobní přeprava -denní svoz kusových zásilek na území ČR -sběrná místa Brno, Praha -rozvoz sběrného kusového zboží v rámci CZ a Slovenska -dodací lhůty 24 hodin ...

Autodoprava, přeprava: - stroje a mechanizace. Zakládání staveb Zemní práce strojní technikou.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.

Autodoprava, expresní zasílatelství, přeprava osob. Provoz expresní vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravy vozy od 1 kg do 3, 5 tun. Nabídka stěhování, asistenční služby a přepravy osob mikrobusy.

Vnirostátní nákladní autodoprava, jeřábnické práce

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Služby: -mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice a logistika -sklad. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Služby, práce: -autodoprava -demoliční práce -zemní práce.

Mezinárodní doprava, spedice vozidly DAF, IVECO do zemí Německo, Benelux (Belgie, Luxembursko, Holandsko), Slovensko, Maďarsko.

Autodoprava: -nákladní doprava.

Autodoprava: -mezinárodní, kamionová doprava.

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

Zemní práce, mechanizace a doprava: -kamionová (mezinárodní i vnitrostátní) doprava - zejména celovozové zásilky. Dílenská opravárenská činnost: -oprava všech druhů automobilů, auto, vozidla včetně osobních, poskytování technických služeb.

Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...