Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Nákladní doprava - vnitrostátní i mezinárodní.

Stavební práce, řemeslo: -kompletní stavby -zemní práce -truhlářství -tesařství -pokrývačství -klempířství -zámečnictví. Autodoprava: -nákladní doprava, LIAZ s rukou. Dřevovýroba: -pořez dřeva.

Autodoprava: -mezinárodní, kamiónová, kontejnerová, cisternová, říční, námořní. Celní odbavení. Doprava: -Skandinávie, Rakousko, Německo, zámoří.

Autodoprava, autojeřáb, jeřáb: -vnitrostátní doprava -bagrování -zemní práce - jeřábnické práce

Silniční nákladní autodoprava.

Mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba, chov: -drůbež (kuřecí brojleři) -prasata (produkce vlastních prasniček) -skot -krokodýli. Rostlinná výroba, pěstování: -zemědělské produkty, plodiny -obiloviny, krmné odrůdy -řepka (zpracování ve vlastní lisovně olejů) -kukuřice -sója (40% podíl celorepublikové výměry). Míchárna: -krmné ...

- Stavební firma - Autodoprava - Projekční kancelář - Střechy - Betonárna - Stavebniny - Koupelnové studio - Autoservis

Autodoprava, služby: -vnitrostátní -mezinárodní -stěhování (MERCEDES, IVECO).