Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Skladování Přeprava - kusové zásilky Logistické služby Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní Spediční služby

Přeprava, doprava z domu do domu, zasilatelství: - tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) kusového zboží, dodání zásilek - silniční nákladní doprava - letecká doprava - třídění zásilek a jejich dodání dle časových dispozic zákazníka - celní deklarace a zastupování v celním řízení.

Doprava: - tuzemská, zahraniční - materiálů určených k recyklaci. Služby: - spedice (spediční) - vytěžování nákladních vozidel - nakládací stroje - koupě, prodej a transport zboží.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Recyklace: - stavební materiál (inertní) - sběr upotřebených olejů - sběr a likvidace plastů, PET lahve Doprava: - nákladní do 5 tun IVECO.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.. - spediční služby - stěhování - přeprava osob - kusové zásilky - celní deklarace.

Autodoprava, doprava: - nákladní (AVIE, AVIA) - vnitrostátní. Výroba: - reklamní panely z kovu i plastů.

Autodoprava, doprava: - nákladní kamionová mezinárodní přeprava -cisternové návěsy pro přepravu potravin a ADR látek Logistika: - sklady jsou vybaveny regálovými systémy, část plochy je ale volná pro skladování nepaletizovaného zboží - vhodná manipulační technika pro vykládku a nakládku automobilů, pro vlastní manipulaci se zbožím ve ...

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Autodoprava, doprava: - nákladní - tuzemská i zahraniční.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Komplexní služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství. Zajišťujeme kurýrní přepravu zásilek a skladování.

Služby: -autodoprava, doprava-nákladní. Levná vnitrostátní a mezinárodní přeprava nákladů do 2, 5 t. V zahraniční dopravě vyřízení všech celních formalit. Přeprava i formou vytížení, přepravované zboží pojištěno.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Zajišťuje služby: -správa nemovitého majetku -poradenství v oblasti bytového a tepelného hospodářství -výroba a rozvod tepla -montáž, opravy, revize a zkoušky -vyhrazená plynová zařízení -montáž, opravy, údržba a revize -vyhrazená elektrická zařízení -práce -vodoinstalatérské -izolační -topenářské -revize a ...

Autodoprava. Doprava vozidly s nakládacími jeřáby a návěsy.

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Autodoprava: -odvoz a likvidace suti a odpadu kontejnerovými vozy -stěhování krytým vozem -rozvážíme základní druhy tříděných písků -přistavení kontejneru na odvoz odpadu nebo sutí, nakládka ručně nebo strojem (dle množství, možností a přístupu) -vyklízení a úklid jakýchkoliv prostor - areály, nebytové ...

Doprava, autodoprava: -nákladní, mezinárodní kamionová.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice. Mezinárodní přepravy kusových a celovozových zásilek po celé Evropě a na Blízký východ.

Komplexní služby mezinárodního a vnitrostátního zasílatelství Doprava, autodoprava, spedice: -mezinárodní silniční doprava do států Evropy -vnitrostátní silniční doprava -podle charakteru zboží mohou přepravy provádět vozy s valníkovými, skříňovými, chladírenskými nebo sklápěcími nástavbami -disponujeme i vozy s ...

Výhradní zástupce firmy MINERVA. Velkoobchod, maloobchod. Dodávka na klíč, včetně materiálu. Obchod: - flexibilní drenážní potrubí PVC, PE, PP, včetně tvarovek fy MINERVA Žalec - dvojvrstvé korugované kabelové chráničky včetně příslušenství a plynnové chráničky. Autodoprava nákladní a dodávková - tuzemská i zahraniční.