Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava: - nákladní.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava - mezinárodní - tuzemská.

Silniční doprava: - nákladní.

Stavební a obchodní činnost. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava.

Autodoprava: - kamiónová - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava (vnitrostátní, tuzemská): - nákladní silniční doprava (AVIA s plachtou, valník, Autodopravní služby.

Kamionová doprava, specializace na Francii+EU. Zemní práce. Výkopy: - základy - bazény. Terénní úpravy. Svahování a jiné výkopové práce.

Autodoprava, doprava: - silniční nákladní vnitrostátní přeprava.

Zasílatelství: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemské - přeprava kusových i celovozových zásilek.

Autodoprava, nákladní silniční doprava.

Zasílatelství, logistika: - nápoje, potraviny - přeprava tuzemská i zaharaniční - logistika související s nákupem - doprava celovozových zásilek od dodavatele na centrální sklad a zpět - skladování a přidružené činnosti - dopravu celovozových zásilek z centrálního skladu na jednotlivé distribuční sklady a zpět.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - vytěžování vozidel - spedice - skladování - velkoobjemové - nadrozměrné náklady i kusové zásilky.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - vytěžování vozidel - spedice - skladování - velkoobjemové - nadrozměrné náklady i kusové zásilky.

Nákladní autodoprava. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: - sypké materiály, kusové zásilky a jiný materiál. Spedice. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Zemní práce. Přípravné práce pro stavby. Prodej: - sypké materiály. Vozový park: - sklápěcí soupravy a návěsy, autojeřáby.

Rostlinná výroba. Doprava: - nákladní.

Autodoprava: - nákladní - tuzemská.

Doprava vnitrostátní a mezinárodní.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Skladování, logistika.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní přeprava.

Mezinárodní, zahraniční kamiónová doprava, přeprava. Doprava: - silniční - nákladní - celokamiónové zásilky - sběrná služba - kusové zásilky. Přeprava materiálu od 100 kg do 27 t.