Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava a spedice: - malotonážní zásilky - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Vytěžování, skladování.

Nákladní kamiónová doprava - nadměrná přeprava mezinárodní i tuzemská.

Služby: - silniční nákladní doprava - spedice, logistika - kusové zásilky, celovozové náklady - přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů, ADR.

Autodoprava, doprava: - mezinárodní kamionovou přeprava ovoce, zeleniny se zaměřením na Španělsko, Portugalsko, Itálie, Holandsko. - mrazírenské návěsy.

Pobočka - Divize Doprava. Poskytování plného dopravně-mechanizačního servisu a realizace zakázek v oblasti zemních prací. Přeprava, doprava nákladní. Zemní práce.

Spediční služby. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Kusové i celovozové zásilky v rámci Evropské unie Provozovna: - Martinovská 3244/42 (DPO), 723 00 Ostrava - Martinov.

Jádrové vrtání betonu, zdiva, železobetonu. Stavební a bourací práce. Elektroinstalace. Autodoprava.

Autodoprava: - nákladní vnitrostátní (tuzemská) doprava sypkých materiálů.

Doprava: - mezinárodní - vnitrostátní - přeprava kusových zásilek.

Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní do 3, 5 tuny.