Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Společnost Logmax s.r.o. nabízí zákazníkům služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní dopravy a spedice.

Společnost KroulLog, s.r.o. poskytuje vnitrostátní a mezinárodní autodopravu, logistické a spediční služby.

PM Sped s.r.o. je česká přepravní společnost, zabývající se mezinárodní a vnitrostátní autodopravou s hlavní specializací na území České Republiky a Maďarska.

Mezinárodní kamionová doprava: -kusové zásilky -velkoobjemové přepravy -valníkové a izotermické návěsy -ADR přeprava nebezpečného zboží -přeprava mražených potravin. Spedice.

Společnost KONTEJNERY CETKOVSKÝ s.r.o. zajišťuje služby nákladní dopravy, zemní a demoliční práce, míchaný beton a práce s hydraulickou rukou.

Autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní silniční kamiónová přeprava.

Činnost - autodoprava, přeprava sypkých materiálů - prodej pohonných hmot - servis, opravy nákladních, osobních a užitkových vozů.

BAGRTECHNIK s.r.o. se zaměřuje na autodopravu, zemní práce a práce s jeřábem.

OLNEX Logistic s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní dopravu, skladování a pronájem návěsů.

Firma zajišťuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Přeprava zboží od 1 kg do 24 tun, až 36 ks EUR palet. Mezinárodní přeprava ADR.

Dopravní společnost OMEGA SERVIS HOLDING a.s. se zaměřuje na přepravu nebezpečných látek dle ADR. Provozujeme vnitrostátní i mezinárodní cisternovou a kontejnerovou dopravu. Zabýváme se transportem kapalných chemikálií, potravin, krmiv či plynů. Poskytujeme také logistiké služby a skladování. Sídlo firmy je v Želatovicích u Přerova - Olomoucký ...

Autovrakoviště. Výkup: - osobní a nákladní autovraky - cena dle roku výroby a stavu. Služby: - odvoz, odtah autovraků do 16t - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel zdarma. Prodej. - použité náhradní díly. Kontejnerová přeprava, doprava. Výkopové, zemní práce a jeřábnícké práce: - CASE 435 3, 5t - JCB 8025 2, 7t ...

Zprostředkujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, včetně dopravy do zemí bývalého Sovětského svazu a Jugoslávie.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

Tomáš Nepožitek se zaměřuje na autodopravu, vyklízení, stěhování, montáž a demontáž nábytku, likvidaci odpadu a na odtah vozidel.

PV Recyklace s.r.o. se zaměřuje na výkup kovů a katalyzátorů, likvidaci autovraků, demolici a demontáž a kontejnerovou přepravu.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

JOHNNY truck s.r.o. se zaměřuje na dopravu sypkého materiálu a kusových zásilek po celé Evropě.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Společnost Zemní práce MITOP s.r.o. provádí zemní práce: • Výkopy základů a základových pásů • Zhotovení komunikací a parkovišť • Terénní úpravy a hutnění • Zemní práce menšího rozsahu Také se specializují na kontejnerovou dopravu - zajistí Vám odvoz: • Stavební suť, sypké materiály, beton, zeminu • Objemný, biologický nebo směsný ...

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Drahomír Zavadil se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu, spediční služby a na pronájem obytných přívěsů.

Nákladní doprava - spedice, logistika, přeprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní celý svět (zejména Itálie, Německo, Benelux, Francie, Polsko a jiné) - letecká, námořní. Skladování, sklad včetně skladové evidence, logistické služby (rozdělování zásilek a distribuce - celní deklarace - přeprava ADR. Skladování, ...