Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Služby - nákladní doprava, přeprava sypkých materiálů sklápěcími vozy - Tatra T 815

Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Autodoprava: -Zajištění přepravy sypkých i kusových materiálů. -Provádění prací hydraulickou rukou. -Zemní a výkopové práce.

Komplexní silniční a nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - transport - spedice - vozový park.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Poskytování služeb nákladní dopravy a spedice.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg.

Doprava: - do 50t - vnitrostátní - vozy TATRA, MAN Demoliční práce, recyklační linky, mobilní drtič, třídička Zemní práce (těžká mechanizace).

Prodej: - paliva - uhlí. - prodej písků a štěrků. Nákladní doprava.

Prodej: -náhradní díly pro silniční a kolejová motorová vozidla -opravy silničních vozidel -silniční doprava plachtovými návěsy a tahači -prodej a výroba drátů všech jakostí - nerezových, mosazných, bronzových, měděných, Kanthalových, z niklu atd. průřez kruhový, čtvercový, obdélníkový aj. -dráty již od 1m nebo 1kg na zakázku (měkké, ...

Doprava: -uhlí, dřeva -stavebního materiálu -odvoz komunálního odpadu.

Služby: -autodooprava -nákladní -silniční

Opravy: -motorová vozidla. Nákladní doprava. Rostlinná a živočišná výroba.

Autoškola. Autobusová doprava. Nákladní autodoprava. Pobočky: Dopravní hřiště, autocvičiště a učebna, Sázavská 7a, Zábřeh. Provozovna Šumperk, Bulharská 3, Šumperk.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava zásilek: - spedice - logistické služby (projekty, skladování, přeprava kusových i celovozových zásilek) - autodoprava.

Zemní práce: - strojní, ruční. Autodoprava.

Nákladaní doprava: - tatra 815 - tatra 815 8x8 - traktor bagr - V3S jeřáb 8t

Autodoprava : -nákladní autodoprava - nakladače -přeprava sypkého materiálu. Zemní práce -bagry, buldozery -likvidace odpadů.

Zemní práce Jeřábnické práce Nákladní doprava

Přepravní služby: - mezinárodní doprava pro přepravu zásilek - přeprava vlastními vozy nebo prostřednictvím smluvních dopravců - vystavení všech potřebných dokumentů - spedice - poradenství.

Autodoprava: - dodávková autodoprava do 3, 5 tun na 4 EU palety - nákladní autodoprava do 12 tun na 12 EU palet. Služby: - stěhování nábytku, přestěhování do nového bytu či domu - vyklízení bytů, sklepů, nebytových prostor - rozvoz, dovoz, odvoz materiálu v rámci České republiky.

Autodoprava mezi Českou republikou a EU. Sběrná služba mezi Českou republikou - Německem - Rakouskem - Holandskem - Dánskem - a to v obou směrech.