Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Celní deklarace: - vyhotovování dokumentů JCD, EUR, T1 - poskytování celní záruky za úhradu celního dluhu - zastoupení deklaranta při celním řízení - odborná pomoc při řešení celní problematiky - aktivní zušlechťovací styk - poskytování ručení v celním režimu tranzitu - zjednodušená celní řízení. Sklady obchodního zboží, celní ...

Služby: Výroba a prodej kontejnerů na zakázku. - odvoz písku, sutě a stavebního materiálu - odvoz komunálního a lehkého odpadu - odvoz větví a kompostovaného listí - přeprava menších strojů (např. bobiků) - doprava stavebního materiálu autem Liaz sklápěcí.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Autodoprava. Vnirostátní a mezinárodní zasílatelství.

Autodoprava: - AVIA - Valník.

Provádíme: - likvidace běžných odpadů - nákladní vnitrostátní doprava.

Spediční činnost. Mezinárodní doprava. Mezinárodní zasílatelství. Přeprava ADR. Ostatní služby: - skladování, celní řízení, zpracování Intrastat, služby s přidanou hodnotou .

Činnost: - stavby na klíč - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce - nákladní autodoprava - výroba a doprava betonu. Maloobchod, prodej: - stavebniny - prodej uhlí a paliv.

Činnost: - nákladní autodoprava

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní.

Autodoprava nákladní.

Zemní práce. Autodoprava. Práce: - čištění vodotečí a melioračních kanálů, odpadů, rybníků - úprava plání a svahů - výkopové práce - zpevněné a nezpevněné cesty - panelové plochy - demoliční práce - nakládání autodoprava - autodoprava sypký hmot - sečení travních porostů.

Prodej: -motorové pily HUSQVARNA -řetězy na veškeré motorové pily. Doprava: -silniční nákladní.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová autodoprava.

Autodoprava s nákladními vozy Avia: -mezinárodní -vnitrostátní -přeprava nákladů -zajištění celního odbavení

Kontejnerová doprava -dovoz písku a stavebních materiálů -dvoz sutě a odpadu