Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zemní, výkopové - zámková dlažba - kontejnerová autodoprava.

Služby: - nákladní a dodávková autodoprava

Nákladní autodoprava: - dodávková autodoprava - kamionová doprava.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Kontejnerová autodoprava: - přistavení, odvoz, , pronájem kontejnerů - dovoz písku, zeminy, štěrku.

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava skel

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové..

Kamionová autodoprava - nákladní doprava - mezinárodní i tuzemská silniční přeprava - spedice.

Kamionová autodoprava Pronájem chladírenských návěsů Autobazar - osobní, užitkové a nákladní automobily

Činnost: - zemní práce - nákladní autodoprava: - odvoz suti, odpadu - dovoz písku, stavebního materiálu.

Služby: - kontejnerová doprava - odvoz stavební suti, odpadů - zemní, výkopové práce.

Služby: - nákladní autodoprava (8 palet) - přeprava osob (6 osob).

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

Půjčovna - přívěsy AGADOS ADAM 66 Odtahová služba NON - STOP Nákladní doprava - do 50t - mezinárodní - vnitrostátní

Služby: - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava, odvoz suti, odpadu, písků, štěrků

Služby: - odvoz a likvidaci fekálií a odpadních vod - vývoz septiky, žumpy a čističky odpadních - odvoz stavebního odpadu a suti - čistící vůz - čištění a údržba pozemních komunikací - zemní a výkopové práce

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Služby: - nákladní autodoprava ADR - přeprava sacími autocisternami o objemu 12 – 35 cbm - spedice

Služby: - autoškola - nákladní autodoprava - účetnictví - zahradní práce - kurzy první pomoci - psí školka, hotel pro psy

Nabídka tuzemské i zahraniční automobilové nákladní dopravy, servisu a oprav vozidel, prodeje náhradních dílů, pneumatik a pohonných hmot.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici.