Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Vnistrostátní i mezinárodní nákladní doprava

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní autodoprava - zasilatelství - sklizňové práce pomocí sklízecí mlátičky.

Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -spedice.

Nabídka nákladní mezinárodní i vnitrostátní autodopravy provozované vozidly do celkové hmotnosti 3, 5t. Prostřednictvím našich smluvních partnerů zajistíme i celokamionové přepravy.

Nákladní autodoprava: -vnitrostátní, mezinárodní.

Autodoprava, služby: -mezinárodní, vnitrostátní přeprava potravin chladírenskými/mrazírenskými vozidly.

Technické služby: -správa městského hřbitova -autodoprava -odvoz fekálií -zemní práce -pronájem, půjčování -vysokozdvižná plošina -veřejné osvětlení -posypová služba a obalovny.

Doprava: -osobní -zájezdová -nákladní. Možnost parkování. Prodej čipových karet.

Rádi byste provedli úpravy pozemku? Chcete koupit a přivést písek nebo drť? Potřebujete odvést odpad nebo stavební suť? Zemní práce a autodoprava Petr Vandas je zde pro Vás. Uděláme terénní úpravy podle projektu nebo podle Vašich představ, provádíme výkopové práce. Nabízíme také nakládku a vykládku stavebního materiálu, odvoz suti, hlíny a odpadu. ...

Mezinárodní i vnitrostátní doprava.

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Služby: -stěhování interiérů, bytů a domů -stěhovací práce. Autodoprava-nákladní doprava: -Renault s plachtou, náklad do 3, 5 tun -převozy materiálu v ČR -možnost nakládky jeřábem -parametry ložné plochy:15 EURO palet -pojištění nákladu.

Autodoprava: -doprava nákladní -mezinárodní kamionová doprava.

Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Kontejnerová doprava. Na Příbramsku zajišťuji dovoz písků, zeminy, betonu, kamení, štěrku. Dále odvoz suti, odpadu, pronájem kontejnerů.

Doprava: -mezinárodní -kamiónová. Sídlo firmy: Praha 6, Uralská 10, PSČ 160 00

Autodoprava: -nákladní vnitrostátní doprava

Autodoprava: -vůz LIAZ s hydraulickou rukou.

Služby: -autodoprava -zvonová mechanika.

Autodoprava. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava -spedice.