SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava: -mezinárodní a vnitrostátní doprava -spedice.

Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

Služby: -spedice -nákladní autodoprava -zasilatelství -vytěžování vozidel.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Taxislužba: -komplexní řešení dopravy -kurýrní služba s předem dohodnutou cenou -drink Servis -na přání dětské autosedačky -možnost přistavení až 5 vozů -možnost objednání vozidla SMS, nebo formulářem na WEBU -rychlé řešení Vaší reklamace ceny -možnost rozvozu firemních i rodinných akcí.

Autodoprava: -doprava AVIE A30L, valník 3t.

Služby: -silniční nákladní autodoprava.

Služby: -silniční nákladní doprava.

Služby. -zdrsňování komunikací -řezání stěnovou pilou -betonové a cihlové zdi, jakýkoliv otvor -frézování, broušení -tryskání a čištění všech povrchů -vrtání betonu.

Služby: -silniční nákladní autodoprava.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Servis a opravy: -osobní automobily -motocykly -kodování autoskel. Nákladní autodoprava.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava MKD -přeprava plachtovými vozidly -přeprava chladírenskými vozidly -přeprava velkoobjemovými vozidly -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní doprava -tuzemské zasilatelství -skladovací prostory -skladování, kompletace, přebalování ...

Doprava: - přeprava betonu - prodej betonu

Nabízíme následující služby: Přepravu osob a zásilek vozy taxi po celé ČR i zahraničí. Nízké ceny. Nonstop příjem objednávek. Přistavení až 4 vozů současně. Možnost přistavení vozu pro dopravu 6 osob. Převoz vašeho vozu - drink no drive servis. Transfery osob z/na letiště. Dopravní servis návštěvníkům Tábora po dobu pobytu. Kurýrní ...

Služby: -silniční nákladní doprava.

Služby: -nákladní autodoprava.

Služby: -zemní práce -vrtání studní -autodoprava nákladní vnitrostátní včetně vleků.

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Služby: -autodoprava -tuzemská, mezinárodní.

Služby: -silniční nákladní doprava -rozvoz potravinářského zboží.