SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Kamionová doprava. Zasilatelské služby. Spedice.

Doprava, přeprava zboží: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava -expresní doprava zboží po celé EU -pravidelné linky pro EU, především Itálie, Německo, Slovinsko, Švýcarsko a jiné vozy IVECO, MAN, VW. Souprava až 33 palet do 11 t maximálně. Celní zastupování a sběrné služby.

Těžba a prodej písku. Akciová společnost SEDOS doprava a.s. je rodinnou firmou a vznikla z fyzické osoby Jaroslav Sedláček-SEDOS, kterou založil pan Sedláček již v roce 1989. Firma se zabývá hornickou činností, vlastní výrobou a prodejem štěrkopísku. Zákazníkům nabízíme písek zásypový tříděný-určený zejména do výkopů frakce 0-8mm, zásyp ...

Autodoprava. Nákladní doprava.

Nákladní vnitrostátní autodoprava vlastními dopravními prostředky. Automobily: -Tatra sklopka 4ks 11t. -LIAZ valník 2ks 14, 5t a 8t -návěsové vozidlo 25t. Jeřábnické práce: -jeřáb V3S, teleskopický, 8t. Odvoz suti: -LIAZ 4 kontejnery, sypač. Opravy a mytí vozidel: -výměna olejů -SO motorů -veškeré servisní práce na nákladních ...

Činnost: - hydroizolace střech - hydroizolace spodních staveb - šikmé střechy. Prodej: - stavební řezivo - palubky. Služby: - autodoprava.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Služby: - práce autojeřábem AD 20, - nákladní doprava LIAZ, HR + sklopka, UNC - nakladač, terénní vysokozdvižný vozík - stavební práce - stavby na klíč, rekonstrukce, - stolařské práce - atypické výrobky

Autoškola: -výcvik řidičů všech skupin -školení řidičů včetně mezinárodní dopravy -dětské dopravní hřiště -cestovní agentura. Doprava: -autobusová, -nákladní, -kamionová -spediční služby, -tuzemské, zahraniční.

Obchodní společnost. Autodoprava: -nákladní doprava -FORD TRANZIT. Celní deklarace: velkoobchod: -sportovní a fanouškovké předměty Autorizovaný parkovací systém

Nabízíme: -mezinárodní autodoprava -vnitrostátní autodoprava -EXPRESSNÍ přeprava. -celá EU -pick-up, dodávky skříňové a plachtové, 1-8 palet, do 1500 kg.

Autodoprava, přeprava: -silniční motorová nákladní doprava.

Služby: -spediční. - pneuservis Provoz autoservisu a pneuservisu pro osobní vozy. Nabídka vnitrostátní a mezinárodní dopravy do 12 tun.

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Autobusová doprava. - pneuservisu, servisu autobusů a nákladních a dodávkových vozidel. Mobil: 723 881 724 Fax: 516 410 864 E-mail: slouka@cadblansko.cz

Nákladní doprava: -přeprava kusových zásilek z domu do domu v systému SBS*-TEX* do 24-48 hod. -komplexní dopravní obsluha, t.j.svoz, skladování, balení, rozvoz -mezinárodní kamiónová doprava, specializace Balkán a Pobaltí . Činnost: -spediční. Reklama na vozidlech.

Doprava: -taxi -svatební auta-pronájem.