SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Výstavba - rodinné domy, dům na klíč: Komerční objekty. Hrubé stavby. Přestavby RD, rekonstrukce a modernizace. Zahradní stavby, stavba, domky. Půdní vestavby, suchá stavba, sádrokarton. Bourací práce, demolice, odvoz stavební suti. -kompletní stavební činnost -výstavba na klíč -rekonstrukce, demolice -zemní práce -výtahové šachty ...

Mezinárodní kamionová doprava a spedice. Vytěžování vozidel-Německo, Belgie, Francie, Holandsko, Rakousko, Slovensko

-Provoz autodopravy nosností do 8 tun -Přeprava stavební a zemědělské mechanizace -Kontejnerová doprava. -Provádění prací smykovým nakladačem Bobcat. -Opravy a renovace traktorů, malotraktorů. -Opravy zemědělské mechanizace. -Výkup, prodej a zprostředkování prodeje zemědělské techniky.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní autodoprava - mezinárodní autodoprava - přeprava návěsových souprav se shrnovací plachtou - přeprava potravinářských produktů - přeprava potravinářských kapalin do objemu 14.500 l

Projekční, inženýrská a stavební činnost: -projektová dokumentace, projektant vodohospodářské a pozemní stavby, stavba -inženýrská činnost: -stavební povolení, kolaudace staveb -pozemní a vodní stavby na klíč. Autodoprava, doprava. Silniční motorová nákladní doprava.

Činnost: -realizace projektového zakreslení dopravního řešení -montáž a osazení přechodného dopravního značení vč. přepravy na silnicích a dálnicích -instalace trvalého dopravního značení, vyhrazená parkoviště, značení parkovacích garáží, montáž retardérů, plastových vodících desek a majáků, plastových ukazatelů směru, přenosné ...

Velkoobchod, prodej: -potraviny -zemědělské produkty, mák, kmín, sezam Autodoprava do 3, 5t.

Stavební činnost Bourací, bourání, demoliční práce, demolice Strojní zemní práce (bagr JCB, UNC, HON) Ruční výkopové práce Autodoprava Liaz, Tatra Odvoz fekálií, fekálie.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Autobusová doprava: -zájezdová doprava -nepravidelná a smluvní doprava pro školy, sportovní kluby, cestovní kanceláře, podniky a jiné subjekty -oblast - Evropa -4 autobusy v provedení Royal Class.

Expresní přepravy dodávkovým vozem. Nákladní autodoprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 3, 5t - rozvoz zboží dodávkovým vozem.

Naši provozovnu Břeclav naleznete na hraničním přechodu se Slovenskou republikou, na hlavním tahu dálnice D2. Kromě celních služeb zde poskytujeme výměnu peněz a prodej dálničních známek. CZECH INTERNATIONAL, a.s. - nejvýznamnější agentura celních služeb v ČR. Společnost poskytuje plnou podporu ve všech aspektech celního a daňového řízení, vč. ...

Autodoprava. Přeprava zásilek od 1 kg do 26 tuny. Mezinárodní i vnitrostátní doprava. Přeprava kusové zásilky poskytujeme i přeprava expresní. Přeprava sypkých hmot, cisternové i sklápěcí návěsy. Specializace na příhraniční přepravy do a z Rakouska, ale také ostatní státy EU.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Klempířství, klempířské práce, klempířská činnost, klempíř. Práce na střeše, střecha. Veškeré pokrývačské a klempířské práce. Opravy, rekonstrukce střechy, střecha. Montáž a pokládka střešní krytiny. Nátěry střech, klempířských prvků. Výroba-klempířské prvky. Okapy, okapový systém. Autodoprava do 3, 5t.

Taxislužba, taxi, přeprava 1-8 osob a expresních kusových zásilek.

Doprava, služby: -příležitostná autobusová doprava -nákladní doprava -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava. Práce s plošinou ŠKODA 706 (20m).

Mezinárodní autodoprava nákladní. Iveco s vlekem. Specializace Rusko a vých. země Užitečná hmotnost 3t;3,7t;vlek 3,5t Ložná délka 6,4 m;5 m Objem 41m3;38 m3.

Výroba a prodej palivového dřeva, palivové dřevo. Nabídka mezinárodní přepravy, dopravy zboží.

Výroba, prodej, montáž. Parkovací sloupky-zábrany vjezdu sklopné, ruční nebo elektrické na dálkové ovládání Led světla na přechody pro chodce Český výrobce. Doplňky k oknům: interiérové horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu Provozovna: Mikulov, K Vápence 966/3

Autoelektrikářské práce Kontejnerová autodoprava

Autodoprava, přeprava. -přeprava i větší zásilky, zásilek -zasilatelství -vnitrostátní, mezinárodní doprava, nákladní autodoprava, dodávka do 3, 5t. Prodejna potravin. Otvírací doba Po-Pá- 6:30-20:00 So, Ne- 7:00-17