SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
GLOBAL LOAD CONTROL (PTY) LTD, odštěpný závod se zaměřuje na logistické služby týkající se řízení nákladu letadel a váhové kontroly.

Naše společnost TOBOS CZ, s.r.o. provádí opravy a pravidelné servisní prohlídky stavebních strojů, dodáváme také originální náhradní díly a příslušenství pro stavební stroje. Provozujeme automobilovou nákladní dopravu a přepravu sypkých materiálů jako je písek, štěrkopísky, štěrk, kameniva, struska, zemina, stavební suť nebo zemědělské ...

Služby, doprava: -letecká -námořní -nákladní autodoprava -skladování

Společnost Citiq, s.r.o. zajišťuje dodávku a vývoj: - chytrých detektorů CITIQ pro městskou dopravu, parkování - systému pro monitorování dopravy ve městě.

I.A.N. TECHNIC, spol. s r.o. vyrábí a prodává: -dopravní systémy TRANSMATIC -dopravní, zvedací, manipulační technika -potravinářské stroje FOODMASTER -technologická zařízení pro zpracování drůbeže -logistické technologie pro manipulaci a automatizaci v potravinářských provozech.

Společnost MAXiTRANS World s.r.o. zajišťuje: - mezinárodní nákladní doprava - mezinárodní spedice - transport nadměrných nákladů - logistika strojírenských projektů - silniční kamionová doprava - železniční doprava - říční a námořní doprava - letecká doprava. PROVOZOVNA, KORESPONDENČNÍ ADRESA: Jiříkovská 1784/11 664 51 Šlapanice

LOKOTRANS SERVIS s.r.o. provozuje drážní dopravu v České republice a na Slovensku -opravy a pronájem železniční techniky - kompletní servis kolejových vozidel.

Společnost City taxi Brno je zavedená brněnská taxislužba se spolehlivými řidiči a vysokou kvalitou služeb za přijatelné ceny. Zajišťujeme: - přepravu osob - Airport taxi - taxi pro firmy - senior taxi - taxi pro vozíčkáře - taxi pro sedm osob a další mnohé služby.

Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.

Společnost VESELÝ DOPRAVNÍ SIGNALIZACE, s.r.o. realizuje dopravní stavby, světelná signalizace.

Logistika - pronájem návěsové techniky - přeprava sypkých hmot - vozový park - skladování

Stěhování Gradas s.r.o. se zaměřuje na stěhování domů, bytů, firem, kanceláří, na vyklízecí práce a likvidaci odpadu a na montáž nábytku.

Expresní kurýrní služba: -přeprava malých zásilek v rámci celé ČR a EU -dopis, smlouva či menší balík v nejkratším možném čase -doručení ihned po vyzvednutí zásilky -online kontrola stavu doručení.

GEFAB CS, spol. s r.o. zajišťuje prodej a montáž: -dopravní značení podle pokynů orgánů státní správy -ohraničovací, uzavírací, zajišťovací, výstražné, označovací pásky -ochranná bezpečnostní zařízení pro práce na silnicích a výkopové práce -ochranné ploty a bezpečnostní ohrazení, varovné označení vozidel -reklamní pásky, samolepící ...

BGA group, s.r.o. má v činnosti: - expresní doručení balíku, nebo listovní zásilky - mezinárodní přeprava zásilek

MaPakurýr s.r.o. je doručovací společnost. Potřebujete tentýž den doručit zásilku po Brně a okolí z pohodlí kanceláře, domova rychle a bezstarostně? Objednejte si kurýra on-line od 95 kaček.

Stěhování: -veškeré práce (máme pojištění) -kompletní stěhovací servis -veškeré druhy stěhovacích prací včetně autodopravy (byty, kanceláře, RD, půdy, firmy a archivy atd.) -stěhování těžká břemena do 20 tun, těžká parta (trezory, klavíry, stroje, apod.) -vyklízecí a úklidové práce v rámci stěhování -likvidace odpadu ...

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - logistika - skladování

SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, autodopravy a skladování. Stěhujeme byty, domy, firmy, instituce a specializujeme se na manipulaci s těžkými břemeny. Stěhujeme do zahraničí: Garantujeme odborné a vysoce profesionální služby.

Společnost I.J.M – TRANSPORT s.r.o. provozuje autodopravu. Uskutečňuje rozvoz a dovoz zboží do obchodní sítě ve vnitrostátní i zahraniční autodopravě, provádí opravy a diagnostika pro osobní a nákladní vozidla, pneuservis pro osobní automobily. Dále se společnost zabývá pronajímáním prostor, parkovacími službami.

Dopravní značení, projekční činnosti dopravních staveb, realizace pozemních a dopravních staveb.

STĚHOVACÍ SLUŽBY BRNO s.r.o. provádí již od r. 2006 profesionální stěhovací služby v oblasti stěhování bytů Brno, stěhování firem, stěhování kanceláří Brno a vyklízecí služby. Naše ryzí specializace je stěhování těžkých břemen Brno do váhy 650 kg. Objednávejte online stěhovací služby Brno a získejte základní balící službu zdarma. V rámci zemí EU ...

DERETEX s.r.o. je stavební firma poskytující: - realizaci staveb - projekci - kontejnerovou dopravu