SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Služby: - stahování dat z digitálních tachografů a karet řidičů - analýzy dat a archivace. Nákladní autodoprava do 10 tun.

Výroba, prodej: - palivového dřeva, štípané palivové dřevo - krbové dřevo. Nákladní autodoprava. Prodej: - nářadí - zahradní technika.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava.

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Služby v oblasti letectví, telekomunikací a bezpečnosti Letectví: - zajištění zážitkových letů a leteckých prací - instalace a servis avioniky do SLZ (Sportovních Létajících Zařízení), LSA a letadel kategorie EXPERIMENTAL Telekomunikace: - návrh, výstavba a servis telekomunikačních systémů - commissioning a integrace technologií pro ...

Nákladní doprava: -tuzemská, vnitrostátní, mezinárodní. Logistika pozemní dopravy a silniční motorová dopravou nákladní především do zemí EU se specializací na SRN, BENELUX. Vozidla značky MAN, Mercedes Vnitrostátní přeprava zboží je zajištěna vozidly VOLVO, MAN. Služby: -přeprava zboží -zasilatelství -spedice -vlastní vozový park: ...

Autodoprava a spedice Doprava, služby: -vnitrostátní autodoprava a spedice -expresní přepravy do 1, 5 tuny -spediční služby -skladování Brno, Praha -nákladní doprava -osobní přeprava -denní svoz kusových zásilek na území ČR -sběrná místa Brno, Praha -rozvoz sběrného kusového zboží v rámci CZ a Slovenska -dodací lhůty 24 hodin ...

Autodoprava, přeprava: - stroje a mechanizace. Zakládání staveb Zemní práce strojní technikou.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.

Expresní přeprava kusových zásilek Rozvoz zboží, nábytku, elektrospotřebičů Střehování - byty - domy - kanceláře.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -lihoviny, alkoholické nápoje -prodej, maloobchod -vína, víno, vín -červené, bílé vína -lahvové -odrůdové, jakostní, přívlastkové, ledové. Tabákové výrobky, tabák, cigarety. Autodoprava do 3, 5t. Dodávkové včetně chladíren.

Autodoprava, expresní zasílatelství, přeprava osob. Provoz expresní vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravy vozy od 1 kg do 3, 5 tun. Nabídka stěhování, asistenční služby a přepravy osob mikrobusy.

Vnirostátní nákladní autodoprava, jeřábnické práce

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Služby: -mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice a logistika -sklad. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Služby, práce: -autodoprava -demoliční práce -zemní práce.

Mezinárodní doprava, spedice vozidly DAF, IVECO do zemí Německo, Benelux (Belgie, Luxembursko, Holandsko), Slovensko, Maďarsko.

Autodoprava: -nákladní doprava.

Autodoprava: -mezinárodní, kamionová doprava.

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.