SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Inženýrská projektová obchodní stavební společnost. Veškeré stavební práce, činnost: -průmyslové a inženýrské stavby, stavba -výstavba rodinné domy, RD, rodinný dům -sanace vlhké zdivo, zdiva, železobetonové konstrukce stavební chemií firmy MAPEI. Výroba a montáž kovové konstrukce. Vlastní nákladní silniční autodoprava -Tatra 814 ...

Velkoobchod, velkosklad, výroba: -výroba nábytku -vestavné skříně (kování k výrobě vestavných skříní) -kuchyně -nábytkářské polotovary -dřevoplošné materiály -dřevotřískové desky laminované -pracovní desky, MDF*, hrany -překližky -nábytkové kování, závěsy -parapet a podlaha -prodej výrobků KRONOSPAN-Jihlava. -kompletní program WOODEGO ...

Silniční nákladní doprava Demolice a příprava staveniště Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách Skladování a vedlejší činnosti v dopravě

Mezinárodní i vnitrostátní silniční přeprava kamiony.

Stavebniny. Štěrky, písky. Kontejnerová doprava a autodoprava.

Vnitrostátní a mezinárodní automobilová nákladní doprava do 3, 5 t.

Zajišťujeme mezinárodní přepravu velkoobjemovými vozidly.

Silniční motorová doprava. Mezinárodní kamionová doprava.

Kamionová doprava - vnitrostátní i mezinárodní Nákladní autodoprava - do 24t - návěsy.

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob. Zajištění odvozu klientů i jejich vozidel.

Autodoprava. Stěhování. Stěhování rodinných domů a bytů, vyklízení půd a sklepů s odvozem na sběrný dvůr. Přeprava menších nákladu do 1400kg vozidlem Mercedes Sprinter 15 m3.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava, spedice. Soupravy, přívěsy. Vozidla: RENAULT, PEUGEOT MAN. Provozovna: 412 Kněždub 69664.

Doprava osob. Silniční motorová doprava.

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Výroba a prodej dřevěných palet. Vnitrostátní kamiónové dopravy.

Autodoprava do i nad 3, 5 tuny vozy Renault Master a Daf 45.

Autodoprava. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny.

Zasílatelství Bubelíny. Zajištění přepravy nákladu mezi všemi evropskými státy. Účetní a daňové služby. Vedení účetnictví.

Zasilatelství Bubelíny. Zajišťujeme přepravu mezi všemi evropskými státy prostřednictvím smluvních dopravců nejen z České republiky nebo Slovenska. Zajištění přepravy nadrozměrných nákladů.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Jeřábnické práce: - autojeřáby - Tatra 815 AD 20T, V3S AD 080 Praga. Manipulační práce: - tatra 815, AVIA A30 sklápěč kontejner - bagry - Traktorbagr JCB, UNC . Nákladní autodoprava: - dovoz stavebního materiálu - odvoz odpadů, stavební suti, zeminy, dřeva, listí, trávy. Zemní práce: - výkopové a zahrnovací práce - výkopy ...

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Služby: - vnitrostátní, tuzemská doprava, spedice, zasilatelství - mezinárodní, zahraniční doprava, spedice, zasilatelství - přepravní a kurýrní služby v Hodoníně, transporty.