SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
František Bárta provozuje taxi službu, zajišťuje přepravu osob i jejich domácích mazlíčků.

Zaměřujeme se na nákladní dopravu i přepravu osob (národní autobusové přepava a MHD ve Znojmě). Provádíme STK a emise. K dispozici je také mycí centrum pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme také pronájem prostor - skladové haly i jíne prostory k účelu podnikání. Provozujeme učňovské středisko - školící středisko, které poskytuje ...

Autodoprava - valníková a kontejnerová přeprava. Zemní a demoličské práce.

Autodoprava, betonárka, stavby domů, žňové služby, agroslužby Zprostředkování: -mezinárodní doprava -doprava stavebního materiálu do zahraničí. Prodej: -agrokomodity -seno, sláma, siláž -stavební materiál. Stavební činnost: -stavební úpravy -kompletní stavby domů. Betonárna, výroba: -betonové směsi -betonové stavební dílce.

Zemědělské družstvo Hodonice je zemědělská společnost hospodařící na bezmála 2000 ha zemědělské půdy. Jedním z hlavních zaměření je i pěstování révy vinné, které má v naší společnosti mnohaletou tradici. Celková rozloha vinic je 120 ha a nacházejí se v katastru obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rostlinná výroba, autodoprava, opravy ...

Penzion Podzámčí poskytuje ubytování v malebném okrese Znojma. Jan Gazda se zaměřuje také na zajišťování mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravy.

Opravy nákladních vozidel AVIA. Prodej náhradních dílů AVIA. Výkup a likvidace vozů AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tuny, rozvoz chlazených a mražených potravin. Půjčovna obytných vzidel.

Společnost APEKO CZ s.r.o. se zaměřuje na nákladní silniční dopravu. Přepravuje náklady, materiál, kusové zásilky a mnoho dalšího.

Staveb ní práce. Zednictví. Zámečnictví. Autodoprava s hydraulickou rukou.

Expresní dodávková a kamionová doprava zboží od 5-33 palet. Destinace: Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko. Přeprava štěrku, písku, zeminy a st. sutě sklápěcími návěsy, sklápěči. Zemní a demoliční práce traktorbagrem a smykovým nakladačem Komatsu.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -střešní okna, krytiny -sádrokartony -materiály k zateplování budov -sanitarni, koupelnové doplňky. Autodoprava: -nákladní doprava, hydraulická ruka.

Mezinárodní nákladní silniční dopravy a spedice.

Pozemní i dopravní stavby. Betonové ploty. Zemní práce. Autodoprava. Stavby na klíč. Pronájem stavební techniky.

Zabýváme se přípravnými pracemi pro stavby, výkopovými pracemi a silniční motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu ( písek, kámen, štěrk, sutina ). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizační vidle - Bobcat - Naklápěcí svahová lžíce 1m.

Služby, zprostředkování - nákladní doprava vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční) - spedice - logistika - zasilatelství

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

Prodej - náhradní díly na osobní a dodávková vozidla Prodej - pneuservisní materiál FERDUS Výměna, opravy, tónování - autoskla Pneuservis Nákladní autodoprava (PEUGEOT BOXER)

Levná autodoprava, nákladní doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Expresní přeprava, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - motorky, motocykly - čtyřkolky - zahradní technika - zahradní sekačky - zahradní nábytek.

Služby: -taxi -vnitrostátní, mezinárodní přeprava osob a kurýrní služby -vás i vaše auto odvezeme -zajistíme odvoz větší skupiny osob.

Nabídka osobní přepravy cestujících jak v tuzemsku, tak i po celé Evropě.

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Profi - Gips Transport s.r.o. zajišťuje přepravu potravin chladírenskými vozy do 3, 5 t, dále přepravu zboží a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a přepravu stavebních materiálů.

Velkoobchod, maloobchod: -náhradní díly na automobily AVIA -automobily AVIA. Autoopravna, servis, služby: -vozidla AVIA -opravy agregátů výměnným způsobem -generální opravy-motory, převodovky Autodoprava: -vnitrostátní Likvidace vozidel Výkup vozidel Příprava vozidel k STK