SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Zednické a stavební práce. Osobní doprava.

Recyklace: - stavební materiál (inertní) - sběr upotřebených olejů - sběr a likvidace plastů, PET lahve Doprava: - nákladní do 5 tun IVECO.

Autobusová doprava vnitrostátní, mezinárodní.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.. - spediční služby - stěhování - přeprava osob - kusové zásilky - celní deklarace.

Autodoprava, doprava: - nákladní (AVIE, AVIA) - vnitrostátní. Výroba: - reklamní panely z kovu i plastů.

Autodoprava, doprava: - nákladní kamionová mezinárodní přeprava -cisternové návěsy pro přepravu potravin a ADR látek Logistika: - sklady jsou vybaveny regálovými systémy, část plochy je ale volná pro skladování nepaletizovaného zboží - vhodná manipulační technika pro vykládku a nakládku automobilů, pro vlastní manipulaci se zbožím ve ...

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Služby: - přeprava osob na letiště a z letiště Kam jezdíme: - všechny letiště v ČR - jak velká, tak i malá (Praha, Brno, Ostrava, Pardubice atd.) - letiště přilehlá ČR (Bratislava, Vídeň, Wroclav, Berlín atd.) - jakákoli jiná místa v ČR i mimo (zájezdy atd.) Maloobchod, prodej, servis: - elektrokola - náhradní ...

Autodoprava, doprava: - nákladní - tuzemská i zahraniční.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.

Autodoprava, doprava, autoservis, autoopravna.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Komplexní služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství. Zajišťujeme kurýrní přepravu zásilek a skladování.

Služby: -autodoprava, doprava-nákladní. Levná vnitrostátní a mezinárodní přeprava nákladů do 2, 5 t. V zahraniční dopravě vyřízení všech celních formalit. Přeprava i formou vytížení, přepravované zboží pojištěno.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Autobusová doprava, přeprava osob: -vozy 20 míst a 40 míst po celé ČR** -školní výlety, exkurze, svatby, pohřby. Opravy, servis, autoservis: -automobilů, vozidel, vozů všech druhů.

Zajišťuje služby: -správa nemovitého majetku -poradenství v oblasti bytového a tepelného hospodářství -výroba a rozvod tepla -montáž, opravy, revize a zkoušky -vyhrazená plynová zařízení -montáž, opravy, údržba a revize -vyhrazená elektrická zařízení -práce -vodoinstalatérské -izolační -topenářské -revize a ...

AUTOPŮJČOVNA Autopůjčovna, pronájem, půjčovna: -osobní vozidla zn. ŠKODA -osobní dodávkové vozidlo zn. VOLKSWAGEN (mikrobus pro 8 osob).

Autodoprava. Doprava vozidly s nakládacími jeřáby a návěsy.

Správa a údržba silnic. Dispečerské pracoviště Plačice Tel.:495 540 256 Tel.:495 540 211 Tel.:725 393 008 Nové Město Tel.:495 484 547

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Autorizovaný prodejce letenek (IATA). Zástupce všech světových leteckých dopravců: -ČSA, AIR FRANCE, AIR CANADA, AIR NEW Letenky: -on-line rezervace, vystavování-ihned. Vízum Informace pro klienty o očkování na cesty do cizích zemí (zahraničí).

Služby-doprava, autodoprava: - taxi služba - drink servis.